Lite lista om mig

Hur gammal är du?

Just nu är jag 17 år men i sommar fyller jag 18. Det känns helt sjukt! Jag börjar ju blir stor nu, haha. Myndig och allt. Planerna är att ordna en artonårsfest, ta körkort och ta en drink på trädgårdn med brorsan.

Hur gammal känner du dig?

Jag tror jag känner mig som 17. För en gång skull känner jag mig som samma ålder som jag faktiskt är. Annars har jag ofta känt mig som äldre än vad jag egentligen är. Det har gjort att jag har omedvetet sagt att jag är äldre. Ja, det har råkat hända några gånger. Jag tror det beror på att jag mognade fort.

Vart bor du?

I lilla Peking (Norrköping). "Där man går gate upp gate ner och glane i skyltfönstren". Trivs riktigt bra här!

Vad har du gjort idag?

Idag har jag varit i skolan. Rätt kort dag vilket alltid uppskattas. Hade geografi prov sista lektionen och det gick super. Efter skolan fick jag gå hem med solen skinande i ansiktet. SÅ härligt! När jag kom hem följde jag skidskyttet samtidigt som jag bakade dadelbollar och bananbröd. Jag har nyss duschat håret och ligger just nu i sängen. Väntar på att mamma ska komma hem från gymmet så att vi kan ta kvällsmat ihop.

Sommar, höst, vinter eller vår. Vad föredrar du?

Jag tycker att alla årstider har sin förtjusning. Skulle inte vilja vara utan någon av dem. Favoriten är och kommer alltid vara sommar! Jag gillar värme, sol och ljusa dagar. Åh vad jag längtar efter att kunna sitta ute på altanen i kvällssolen.

Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

På något varmt ställe. För jag saknar verkligen värme och sol just nu. Samtidigt så saknar jag London väldigt mycket. Det är en stad som ligger nära mitt hjärta. Det är något speciellt med London. Jag vet inte vad men jag har alltid haft är sådan härlig känsla när jag är där.

Vad är du på för humör?

Jag mår toppen just nu. Väldigt exalterad inför fredag när jag ska se Shawn Mendes. Jag blir nervös när jag tänker på det men samtidigt så taggad. Måste ta djupa andetag ibland, haha. Jag är också hungrig just nu så jag ska käka nu och sedan fortsätta skriva.

Favoritgodis?

Mörk choklad med havsalt! Eller bounty, mums.

Favoritaffär?

Veromoda, Gina tricot, Hollister, Nike, HM, Mio,

Morgon-eller kvällsmänniska?

Jag är nog lite både och. Jag gillar att gå upp tidigt samtidigt som jag gillar att stanna uppe sent. Inte superbra för mina antal sovtimmar. Fast jag gillar inte att gå upp allt för tidigt. Klockan 08:00 är en perfekt tid. Under sommaren kan jag gå upp ännu tidigare.

Har du blivit sydd någon gång?

Jag har behövt blivit sydd men aldrig blivit sydd. Det gick för många timmar från när jag skadade mig så att jag inte kunde bli sydd. Jag har också limmat mitt ögonbryn så där har jag ett ärr. Men blivit sydd har jag aldrig blivit.

Är du blyg?

Både ja och nej. När jag var liten var jag blyg men när jag väl började prata så försvann det. Idag kan jag ofta framstås som blyg när jag hamnar i sociala situationer. Visst, ibland är jag kanske lite blyg. Men oftast tror folk att jag är blyg bara för att jag inte tar för mig så mycket. Det har gjort att många tror att jag är rätt tillbakadragen. Egentligen är jag tvärtom. När jag hamnar med folk jag trivs med kan jag verkligen släppa loss.

Vill du gifta dig?

Jaaa! Jag är den som har drömmar om hur mitt bröllop ska vara. Har redan börjat planera vart det ska vara och vad jag ska ha på mig. Antingen vill jag gifta mig i skärgården och såklart ska det vara fint väder. Eller så vill jag gifta mig på en halvö i Skiathos. När jag var där såg jag faktiskt ett par som gifte sig där. Den platsen är min favoritplats i hela världen. Bilderna ovan är från den vackra halvön. Bröllop ligger dock långt fram i livet. Först måste jag ju hitta min "the one and only". Det är inte det lättaste.

Har du något smeknamn?

När jag var liten kallade mamma mig för rultatulta eller hubbabubba och pappa kallade mig för din lille spjuver, haha. Det gör de inte längre som tur. Idag har jag en kompis som kallar mig för Maolin.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229