Lista om 2018

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag sprang ett lopp för första gången. En sak jag länge hade velat göra så det var riktigt kul. Jag sprang tillsammans med mina kusiner. Det var första riktigt varma dagen för året och loppet gick vid göta kanal. Det var alltså en fin runda. Planen var först att köra halvmaran men jag nöjde mig med milen. Detta är något jag skulle tänka mig att göra under 2019 igen.

Hur har ditt 2018 varit?

Jag tycker det har varit ett bra år. Har varit med om många roliga saker. Speciellt under sommaren. Känns som att de roligaste sakerna under året alltid sker på sommaren. Jag har även växt som person lite extra detta år.

Bästa köpet?

Det var helt klart kameran. Mitt intresse för fotografering har bara växt ännu mer sen jag köpte den. Jag känner också att jag får så mycket utlopp för kreativitet med den.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag vaknade 03:30, åt hotellfrukost och sedan flög jag till Grekland. Fick spendera ännu en födelsedag där vilket jag inte tackar nej till. Det tråkiga var bara att min storebror inte var med. I Grekland strosade jag runt i den fina staden Parga. På kvällen hade jag bestämt att jag ville äta pasta. Det gjorde vi. Tillsammans med en fin utsikt över hamnen. Därefter drog vi till en bar och drack drinkar. Alkoholfritt för min del eftersom jag bara fyllde 17.

Finns det något som hade gjort 2018 bättre?

Ja men det skulle väl vara att ha lite mindre i skolan. Då hade jag kunnat vara mindre stressad. Samt att träffa min storebror mer. Han är väldigt saknad när han inte är hemma.

Vem saknade du?

Som jag skrev tidigare så saknade jag min bror väldigt mycket.

Vad vill du säga till dig själv inför 2019

"Var dig själv och sluta bry dig om vad andra tror om dig"

Blev du kär i år?

Inte i en person men jag blev förälskad i den grekiska ön Antipaxos.

Vilka datum från 2018 kommer du aldrig glömma?

Det har hänt många fantastiska saker. Fast det finns två saker som verkligen toppar den listan. Första datumet är den 14 Juli. Då såg jag Ed Sheeren på friends arena och råkade hamna längst fram vid scen. Det var magiskt! Andra datumet jag inte kommer glömma är den 12 augusti. Då var jag i Parga, Grekland. Det var den näst sista dagen och då var jag på en båtutflykt till Paxos och Antipaxos. Jag har varit på många båtutflykter i mitt liv. Denna var något alldeles speciell. Antipaxos är nog den finaste platsen jag varit på. Vill gärna åka tillbaka dit. Helst igår.

Vad är din största framgång?

Min största framgång var att jag har fått en bättre syn på träning och mat. Förut har jag varit väldigt strikt när det gäller träning. Jag har haft svårt för att missa ett träningspass. Ibland har jag till och med tränat när jag varit lite sjuk. Det är inte alls bra eftersom det är farligt för hälsan. I år har jag fått lättare för att hoppa över ett träningspass. Jag har inte fått ångest över det alla gånger. Det är fortfarande något jag kommer att behöva jobba på. Fast jag har kommit en lång bit på vägen.

Vad spenderade du mest pengar på?

Jag tror det är kläder. Eftersom det är in princip det enda jag lägger pengar på.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Oj, jag har nog blivit glad över många saker detta år. Inom skolan blev jag otroligt glad över mitt betyg i Svenska och psykologi. Betyget i psykologi var så oväntat. Utöver skolan hade jag ett riktigt glädjerus i kroppen på den där båtresan till Paxos och Antipaxos. Återkommer ännu en gång till den turen. Den var bara så underbar.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2018

Perfect med Ed Sheeran eftersom det var så magiskt att få höra den live i en fullsatt arena.

Hela Shawn Mendes album som kom ut.

Shallow med Lady Gaga. Självklart!

Vem har du umgås mest med?

Min familj<3

Vart reste du 2018

Jag reste till Edinburgh, Smögen, Parga och Ramundberget.

Är det något du saknar med 2018 och vill ha 2019

Jag skulle nog velat fokusera på att ta tag i skoluppgifterna fortare samt att inte lägga mest plugg på söndagen. Inför 2019 skulle jag vilja att jag försöker bli klar med så mycket plugg på lördagen istället. För att jag ska få slappna av mer på söndagar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229