Life update

Hej fina du! Jag har inte uppdaterat sen i måndags. Det har faktiskt hänt lite sen sist. Inte så stora saker dock. I onsdags var jag i Stockholm. Ja, vet igen. Jag var ju där förra veckan också när jag hade sportlov. Den här gången åkte jag upp tillsammans med skolan. Först var vi vid tumbabruksmuseeum. Där de har tryckt sedlar. Jag brukar inte vara så superintresserad av museum. Detta var ändå ganska intressant. Guiden var riktigt bra tycker jag! Därefter åkte vi in till Stockholm där vi fick fri tid i ungefär 6 timmar. Eftersom min storebror hade sportlov denna vecka passade jag på att käka lunch med honom. Vi åt på mitt favvo ställe Mahalo. Där de bara serverar vegansk mat. Riktigt bra! Maten är också underbar. Jag åt en acai bowl toppad med banan, kakaonibs, granola och mandelsmör. Det där mandelsmöret var sååå gott. Smakade nästan som chokladboll. Min bror tog burgaren gjord på soja. Den är också helt fantastiskt god. Sötpotatispommesen är TO DIE FOR. För ja, jag åt typ upp brorsans pommes.

Efter lunchen med brorsan mötte jag upp mina kompisar. Vi shoppade en stund innan vi drog oss till Dramaten, där vi mötte upp resten av klassen. På Dramaten såg vi teaterföreställningen Hamlet. Den var faktiskt bra. Lite svårt att hänga med hela tiden. Jag tappade mitt fokus ibland. Men overall så var den bra. Framförallt kul att ha sätt pjäsernas pjäser, Hamlet, som är en utav de kändaste pjäserna. Ska man se en pjäs så ska man se den. Den var roligare än vad jag förväntade mig. När pjäsen var slut åkte vi hem. Vi var tillbaka vid skolan efter midnatt. SÅ nej, det blev inte mycket sömn den natten. Tror jag inte hamnade i sängen fören 01:30. Dagen efter var jag ganska trött, hade inte förväntat mig något annat heller. Klockan 08:10 dagen därpå hade jag dansuppvisning i skolan. Det var bara att bita i det sura äpplet och köra.

Igårkväll var jag lite osäker på ifall jag skulle träna eller inte. Eftersom var rätt trött efter Stockholmstrippen. Men jag beslutade mig för att köra ändå. Främst för att jag blev så peppad efter att jag sett damerna ta vm-guld i stafetten. Det tankesättet hade jag med mig under hela passet.

Idag är det äntligen fredag. Hade min sista lektion i global profil för den här terminen. Det betyder att mitt schema framöver kommer vara riktigt underbart. Dock fick jag extrem mensvärk nu på eftermiddagen. Jag har tagit en värktablett för det är den enda som brukar hjälpa för mig. Jag hoppas det släpper snart för jag kan inte göra någonting när jag har så här ont. Nu ska jag iallafall skriva en to-do list för helgen och bara mysa. Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229