I’m Done

Jag vet inte varför men jag gillar tydligen att skriva mina rubriker på engelska. Iallafall jag har de senaste dagarna haft fullt upp och nu är stunden jag längtat efter här: Jag kan äntligen skriva att jag är klar med 2:an. Tror jag iallafall. Jag är ganska säker på att jag inte har något mer prov eller inlämning för denna termin. I onsdags skickade jag in min sista inlämning. Tror jag aldrig har blivit så stressad och varit klar så nära inpå inlämningsdatum. Skickade in uppgiften 23:58. En minut i marginal, haha. Jag var inte alls nöjd men samtidigt lättad över att det var över. Stängde ner alla sidor på datorn förutom Netflix. Det är verkligen en sådan skön känsla att se alla tusentals flickar försvinna. Nu har jag nästan lov!

Igår hade jag några kompisar över. Vi hängde lite i solen eftersom det var 27 grader ute. Verkar som sommaren är här nu vilket verkligen gör mig lycklig. Framåt kvällen lagade vi mat tillsammans. Vi gjorde vietnamesiska rullar. Det var både första gången jag gjorde det och åt det. Gott var det iallafall. Sedan plockade vi fram massa gott. Bordet på altanen fylldes med vattenmelon, årets första svenska jordgubbar, vindruvor, glass, chips och choklad. Vi satt och pratade om allt möjligt medan solen sakta gick ner och sollamporna tändes i trädgården. Mysfaktor på hög nivå! När det blev kallt och myggor som attackerad som gick vi in. Vi satt uppe till lite efter 4. Solen började gå upp och mitt rum blev ljust innan vi tillslut somnade.

Idag är jag väldigt trött. Ska passa på att bara sola och vila idag. Har tänkt läsa i en bok och dricka mycket vatten för det känns som att det behövs.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229