Ibland har man tur

Jag har precis sprungit runt i huset och skrikit. Nej, jag blev inte rädd för en spindel. Utan jag fick ett meddelande om att jag inte börjar fören klockan 13:10 imorgon. Har alltså endast en lektion. SÅ underbart! Det kunde inte komma mer lägligt en just imorgon. Eftersom jag har en del plugg denna vecka är det perfekt med extra pluggtid. Ibland har man tur här i livet.

Idag har jag firat min mamma. Hon fyller egentligen år på onsdag men hon firades av släkten idag. Vi firade henne hos mormor där vi åt mina saffransbullar. Kommer lägga upp recept på dem i veckan. Hos mormor fick mamma öppna sitt första paket vilket var en ny ljusstake. Hon hade önskat sig det. Eftersom den pappa köpte för några år sedan är ganska tråkig, hehe. Denna är iallafall i gammaldags vilket både jag och mamma gillar. Efter kalaset satte jag mig bakom ratten och körde hem familjen. Först skämtade jag med familjen att jag skulle köra. Men pappa pushade mig att verkligen göra det också. Lite skrämmande men det gick fantastiskt. Körkortet känns inte så långt borta längre.

När vi kom hem gick jag en promenad tillsammans med mamma och brorsan. Vi tog bara en liten runda för att få lite luft. Det har ju varit fantastiskt väder ute idag och då vill jag passa på att samla på mig d-vitamin. Vet inte när det är sol nästa gång. Sen bytte jag om till myskläder och spenderade resten av dagen åt att plugga samt käkat mat. Nu har jag lagt skolan åt sidan för idag. Ska se en film med familjen och försöka slappna av. Behövs just nu när jag är konstant stressad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229