Höstpepp

Hösten kan vara en tråkig och trist årstid. Kylan, mörkret och regniga dagar känns inte lockande.. Fast hösten har också sina förtjusningar och jag tycker att det går att göra hösten mycket bättre. Därför ska jag dela med mig av mina tips för att pigga upp hösten.

Hösten är en period då många sätter upp nya mål och krav på sig själv. Hösten ses många gånger som en omstart. Men hösten ska kanske vara en period där du vilar upp dig själv från sommaren och laddar upp inför julen. Istället för att skriva upp saker du ska göra, skriv upp saker du vill göra. Året runt har vi ofta måsten om och saker som ska göras och hinnas med. Det sätter en press på oss människor. Därför behövs det en paus som innebär att minska ner på kraven på oss själva. Du behöver inte se hösten som en omstart. Det kan istället vara en tid för vila. Glöm inte att unna dig själv med saker du mår bra av. Vill du äta choklad så gör det. Vill du ut och springa så gör det. Eller vill du bara vara hemma så va det då.

En sak som är riktigt härligt är att sätta på hög musik och släpp loss. Dance like nobody watching! En utav mina favoritlåtar att dansa till är Shape of you med Ed Sheeran. Latinsk musik är riktigt bra att dansa till. Speciellt för den som gillar att röra på höfterna;) Att dansa ger en riktig endorfinkick. Lite energi och glädje behövs i höstmörkret. Det är rackarns härligt.

Skaffa en bullet journal. För dig som gillar att pyssla och rita kan jag varmt rekomendera att börja med bullet journaling. Jag tycker det är både rogivande och superkul att fixa med min bullet journal. Det är också väldigt kreativt. Jag får mycket inspiration från pinterest och även från AmandaRachLee. Hon gör många videos på Youtube där hon bland annat gör månadsuppslag. Du hittar hennes kanal HÄR.

Vi hade en ovanligt varm sommar. Fast nu har den kalla perioden på året börjat. Kylan är det jag tycker är jobbigaste med hösten. Om du som mig fryser väldigt mycket kan jag varmt rekomdendera att bära underställ eller tights under jeansen. Nu låter jag lite som en mamma som ber sitt barn ta på sig mycket kläder. Men testa att ha ett extra lager. Om du förstås inte gillar att frysa. Sekunden efter jag tog kortet ovan blåste alla löven iväg och då tappade jag tålamodet. Till sist vill jag bara påminna dig om att ta hand om dig själv. Försök att inte ställa massa krav på dig själv och njut av en årstid du kan mysa hur mycket du vill.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229