Höstlista

För ett tag sedan gjorde jag en lista där jag svarade på frågor kring hösten. Eftersom att jag tycker att listor är en rolig grej kommer här ännu en lista. Även den är om hösten.

När jag var i fjällen tillsammans med familjen tidigare i höst.

Hur känner du inför hösten 2018

Jag har lite blandade känslor. Kommer förmodligen ha väldigt mycket i skolan och bara tanken över det stressar mig. Jag är dessutom exalterad eftersom det finns mycket saker jag uppskattar med hösten. Jag älskar att tänds ljus, mysa, de starka färgerna på löven och härliga löprundor i höstluften. Får inte glömma att påpeka höstmodet som är helt fantastiskt. Jag har en enorm kärlek till stickade tröjor.

Just nu längtar jag till julen. Därför vill en sida av mig att hösten ska gå fort. Samtidigt så tycker jag om hösten och vill hinna njuta av den.

Vad är dina planer?

Först och främst ska jag fokusera på skola och träning. Då har jag inte så mycket tid över till annat. När jag har ledig tid vill jag ägna den åt att kolla på serier och mysa med familjen. Kanske dra ut till skogen för en stunds avkoppling och tillfälle till ta lite höstliga bilder.


Vad är ditt favoritte?

Jag älskar te! Mitt favorit te är Chelsie Garden som jag köpte på Fortnum & Mason i London. Deras butik är så fin. Besökte även deras afternoon tea i samma veva och det var en upplevelse jag inte kommer glömma. Tyvärr har jag knappt något te kvar i burken. Har försökt hitta teet på deras hemsida men verkar som att de inte säljer det längre.

Snyggaste höstaccessoaren?

Jag är ingen accessoar fantast men har under denna höst fått tycke för mössor. Speciellt vinröda. Annars tycker jag halsduk är riktigt snyggt. Även den föredrar jag i vinrött. För ja, jag älskar helt enkelt färgen vinrött på hösten.

Vad är värst, kylan eller mörket?

Eftersom jag avskyr att frysa väljer jag kylan före mörkret. Mörkret kan ändå vara lite mysigt. Däremot inte på morgonen för jag blir så trött av att stiga ur sängen när det är kolsvart. Min hjärna fattar inte att det är morgon och energin är inte på topp. Frysa är dock värre. Tycker det är en sådan obehaglig känsla och jag kan inte koncentrera mig på något annat än att det är kallt. Jag är dessutom en person som jämt fryser under de kalla perioderna av året. Det vill säga när det inte är sommar.

Top 3 godast höstmat?

Soppa, ugnsrostade grönsaker och gröt.
HÄR är ett recept på min favoritsoppa. Varm mat äv väl ändå ett måste under hösten.

En utflykt du vill göra i höst?

Vid något tillfälle skulle jag vilja dra ut till skogen och bara andas. I sådana fall vill jag packa med mig någon form av matsäck och blicka ut över en fin utsikt. Bara för att det är så härligt!

En bok du vill läsa i höst?

Jag vill läsa klart det lilla bageriet vid strandpromenaden som jag påbörjade i somras. Detta bevisar ännu en gång att jag nästan bara läser böcker under sommaren. När den tredje delen av Jojo Moyes berättelser och Luisa Clark kommer ut som pocket ska jag definitivt köpa den. Om jag kommer börja läsa den direkt eller vänta tills sommaren är en annan femma.

Något du ser fram emot extra mycket just nu?

Jag ser fram emot denna ledighet jag har framför mig. Nu under höstlovet har jag några roliga saker inplanerade. Mysa ska jag även göra under höstlovet vilket jag också ser fram emot. För att bara slippa ta på sig jeans är väldigt uppskattat det med.

#nouwatumchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229