Helgens planer

Hej! Det är fredag idag och hur härligt är inte det? Väldigt härligt tycker iallafall jag! Jag ser faktiskt mycket fram emot denna helg för jag tror den kommer bli mysigt. När någonting är mysigt är det något jag gillar. Däremot kanske den kan bli lite jobbig också. Det beror delvis på att jag behöver plugga lite men också för att jag förmodligen kommer börja bli väldigt nervös och stressad inför kommande vecka....

Fredag
Idag ska jag först dra till skolan för en rätt lugn dag. Efter plugget hämtar jag mina kompisar för att sedan ha en tjejkväll ihop. Vi ska mysa för att jag kommer resa till Afrika som mitt gymnasiearbete och kommer gå i en skola där i ungefär 2 veckor. Kommer verkligen sakna att vara utan mina babes. Vi får iallafall ha en mysig kväll ihop med god mat och härligt snack.

Lördag
Lite oklart vad jag kommer göra för jag har inte bestämt mig än. Eventuellt ska jag följa med familjen till stan en sväng eftersom det är kulturnatten. Eller så stannar jag hemma och sysslar med allt som måste göras.

Söndag
På söndag får det bli en fixardag. Det ska pluggas och det ska packas och det ska köpas grejer inför resan. Ska också titta på Aladdin med familjen för såg att den gick att hyra nu. Söndagar betyder också att ett träningspass för hela kroppen ska genomföras.

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh hoppas att du får en underbar helg!! Följ gärna min blogg om du känner för det hade gjort mig otroligt glad!! Kranouw.com/sarafogelström
malinjohannsson
malinjohannsson,
Tack desamma! ❤️nouw.com/malinjohannsson
Ida
Ida,
Låter som en härlig helg! Mys med tjejerna är ju bland det bästa 😃idanilssonphoto.se
malinjohannsson
malinjohannsson,
Håller verkligen med😊nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229