Helgens planer

En utav de bästa fredagarna är här. En fredag innan lov! Just precis idag har jag hela påsklovet framför mig. Så så underbart! Nu kan jag gärna trycka på paus så att den kommande veckan går långsamt.

Fredag
Idag ringer väckarklockan tidigare än vanligt. Eftersom jag har körlektion klockan 07:10. Skönt att få det gjort men det känns ändå lite väääl tidigt. Efter körlektionen måste jag skynda mig till skolan. Min sista lektion ska jag ha tal. För första gången känner jag mig inte nervös, utan taggad. Den känslan kan ju ändras när jag väl står där framför alla. Efter talet får jag påsklov!

På fredagskvällen ska jag förmodligen på en hemmafest. Om inte förkylningen har blivit värre igen. Ska försöka att komma hem skapligt, få se hur det går.....Men jag vill inte förstöra morgondagen.

Lördag
Min storebror fyller år då. Fast han kommer inte vara hemma då. Han drar till en kompis i Göteborg. Men han kommer på måndag och då blir det firande. På lördag ska jag träna om kroppen tillåter mig. Jag tror jag ska försöka ta det lugnt också. Vila mig från skolan och allt. Bara vara. Det var längesen.

Söndag
Jag ska börja dagen med en härlig söndagsfrukost. Jag älskar frukost! Sitter helst länge och äter. Skulle kunna äta frukost vid alla måltider om dagen. Men jag ska inte äta frukost hela söndagen. Ska plugga också. Ja, när jag har lov. Jag har sååå mycket veckan efter lovet. Ska försöka bli klar med så mycket tidigt på lovet så att jag bara kan njuta sen.

Jag hoppas du får en superbra helg. Kram!


Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
ha en bra helg!!😍nouw.com/ellenholmberg
malinjohannsson
malinjohannsson,
Tack! Desamma!!!!❤️nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229