Helgens planer

Hej!

Fredag

Idag ska jag först till skolan. En lång dag väntar. Sen ikväll ska jag på fest hos en kompis. Det ska bli superkul. Föredrar hemma fester alla dagar i veckan. Jag ska träffa samma personer som vid nyår så det lär bli kul. Jag ska försöka att inte vara borta allt för länge. Eftersom jag inte vill sova bort hela lördagen.

Lördag

Först ska jag äta en god frukost. Lördagsfrukosten är en utav de bästa stunderna på veckan. På förmiddagen ska jag dra ut på en löprunda. Därefter blir det förmodligen lite styrketräning. Resten av dan ska jag plugga. Måste även städa mitt rum. Sen blir det en lugn kväll.

Söndag

Då ska jag förhoppningsvis ha en riktig mysdag. Kanske kör något träningspass. Annars vill jag bara ta det lugnt. Hänga i myskläder och kolla på serier på Netflix. Har precis börja se serien "You". Den verkar lovande. Ska eventuellt fotografera lite också, samt kika på resor inför sommaren. Kan verkligen inte bestämma mig vart jag vill åka i sommar. Ett i-landsproblem!

Får se om jag hinner med någon övningskörning också. Jag hoppas det. NU när jag har kommit så långt och utvecklats mycket efter all körning efter jullovet vill jag inte tappa det. Målet är ju att ha körkortet i handen innan 2019 slutar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229