Gråtfärdig på cykeln

Idag har jag jobbat 5 dagar i rad och har 2 dagar kvar innan min ledighet som jag tjatar så mycket om. Förmodligen för längtar så så mycket efter det. Valde att cykla till jobbet idag igen. Var inte alls taggad imorse när jag visste att jag hade en 2 mil cykelfärd framför mig. Det gick ändå bra att cykla och det blåste inte alla lika mycket som senast. När jag kom fram till jobbet jobbade jag i 5 timmar. Det var perfekt tempo på jobbet. Inte för mycket så jag känner att jag ligger efter med beställningarna på kaffe. Samtidigt inte för lite utan jag hade ofta någonting att göra iallafall. När klockan slog 15:00 hoppade jag på cykeln igen och cyklade ytterligare 2 mil hem. När jag cyklade lyssnade jag på Stina Wolters sommarprat för att göra cykelturen lättare. Jag gillade verkligen hennes sommarprat och kan varmt rekommendera dig att lyssna på det. För det var riktigt intresserat och berörande. Jag fick svårt att hålla tårarna borta så jag satt och nästan grät på cykeln.

Efter middagen tog jag en varm dusch och sedan somnade jag i sängen med håret fortfarande insvept i handduken. Varje gång jag cyklar till jobbet blir jag så trött på kvällen. Efter en stund tog jag mig upp ur sängen och tog på mig varma kläder eftersom jag frös. Gick sedan ner till köket och satte på kaffe för det kändes välbehövligt. Just nu tittar jag på VM matchen och hejar på Sverige. Både jag och mamma vågar knappt titta för vi är så nervösa.

Gillar

Kommentarer

elaijna
elaijna,
Jag har sett fram emot att få höra hennes sommarprat, har dock inte gjrot det än.. Kul att höra du tyckte om det, tycker nästan alla sommarprat varit bra än så länge! nouw.com/elaijna
malinjohannsson
malinjohannsson,
Då har du ett bra sommarprat framför dig! nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229