Gott Nytt År!

Jag var ganska bakis igår efter nyårsfirandet och sov nästan hela dagen. Jag hade iallafall ett bra nyårsfirande och fick tid att fira med både brorsan och vänner.

På nyårsdagens förmiddag tog jag och mamma en löprunda och det märktes verkligen att det var nästan Januari och ett nytt år som väntade. Eftersom det var betydligt fler som var ute och rörde på sig en alla övriga månader på året.

Min storebror och jag åt middag tillsammans som jag lagade innan vi båda skulle iväg på olika fester. Jag hade gjort saffranspasta med räkor som var riktigt gott. Det var mysigt att bara sitta och prata om allt möjligt. Vi har väldigt lika tankar och åsikter vilket är kul. Till efterrätt gjorde jag pannacotta med passionsfrukt. Första gången jag gjorde pannacotta själv men det var faktiskt väldigt lätt och blev riktigt bra.

Blev också väldigt stolt när jag poppade en flaska bubbel perfekt.Tydligen visste inte min tjugotvååriga bror hur man gjorde och då fick jag som aldrig gjort det förut ställa upp. Måste dock ut och leta efter korken idag.

Efter maten stack vi båda iväg på olika håll för att festa med kompisar. Jag hade en riktigt härlig kväll med både nya och gamla vänner. En kväll och morgon som bjöds på mycket skratt och knasigheter. Jag har knappt sovit någonting för vi skulle gå och lägga oss när klockan var runt fyra men då pratade vi så att tiden flög iväg. När klockan var runt sex försökte vi sova, vissa kunde men inte jag. Gick upp en sväng vid åtta och sen somnade jag faktiskt någon timme. Alla vaknade vid olika tider och vi som var vakna hjälptes åt att städa innan resten vaknade. Vi snackade en stund innan jag drog hem. Hoppade direkt in i duschen och nu ska jag bara ta det lugn resten av denna dagen.

Jag hoppas att du hade ett superbra nyår och en god fortsättning. Jag är faktiskt riktigt taggad på 2020 för det kommer ske en del förändringar detta år.

Det var få som missade den fina himlen igår. Alla sociala medier fylldes med bilder på himlen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229