Friyay

Hej! Jag hoppas du mår strålande denna sista dagen i november 2018. Imorgon börjar min favoritmånad December. Vad har jag gjort de två senaste dagarna? Igår var det prova på dag i skolan. Jag som går i 2:an fick ta hand om 9:orna som var på besök. Jag blev förvånad över hur pratglada de var. Själv var jag supernervös när jag var på prova på. Kan inte förstå att det är snart TVÅ år sedan!? Vad händer med tiden? Många har sagt att gymnasietiden går fort. MEN att den går såhär fort. OJ oj oj. Samtidigt som det skrämmer mig vill jag ändå att tiden ska går fort, haha. Igår hade jag även matteprov som gick sådär. Jag visste inte att det skulle vara på kapitel 1 och 2. Pluggade bara på kapitel 2 + jag hann inte med de sista sidan. Typisk mig.

Idag har jag, som varje fredag och alla andra vardagar, varit i skolan. Skulle egentligen slutat 16:10 men blev släppt 14:20 för att göra en fältstudie. Just nu kollar jag på serier i min julpyjamas. MYS<3 Ska dock köra igång med lite skolarbete. Sen ska jag koka risgrynsgröt. Jag har infört en tradition att äta risgrynsgröt 1:a december. Eftersom jag inte hinner stå och röra i en kastrull imorgon förbereder jag frukosten idag istället. Dessutom måste jag packa för imorgon drar jag mot Stockholm.


Nu har adventspyntet åkt upp i huset. Adventsstakarna köpte jag till mamma i födelsedagspresent. Tycker de är så fina! Det känns riktigt mysigt att folk har börjat sätta upp adventsljusstakar, stjärnor och ljusslingor. Det lyser upp i mörkret. Igår började jag även men december månad i min bullet journal. Har bara gjort de första två sidorna. Ska visa hela min decembermånad sen när jag har gjort klart den. Om det är någon månad jag har längtat efter att få designa i min bullet journal så är det verkligen december. Kommer satsa på ett jultema.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229