Friday

Hej! Det är fredag, hur underbart? Idag hade jag på schemat en skön skoldagen. Dock kändes den seg. Hade endast 2 lektioner och de båda var matte. Det jobbiga var att mellan de två mattelektionerna hade jag 2 timmars håltimme. Blev supertrött av att bara sitta och vänta på att håltimmen skulle ta slut och att min andra mattelektion skulle börja. Så när jag sen slutade klockan 12:15 kändes det som att jag egentligen hade gått en lång skoldag och att klockan var 16:00. När jag kom hem åt jag en sen frukost. Därefter gick jag och min kära broder till affären. Någon mer än jag som älskar att handla? Sen var det tänkt att jag skulle dricka kaffe men jag somnade i fåtöljen en timme. Kände mig helt utmattad så det var skönt och välbehövligt med en liten nap. Tog en kopp kaffe sen när jag vaknade.

När jag fått i mig energi från kaffet så åkte träningskläderna på och jag körde ett magpass. Nu när jag fortfarande inte behöver ägna mina eftermiddagar åt plugg vill jag passa på att göra saker jag älskar vilket bland annat är att träna. Medan jag tränade kollade jag på gossip girl. Vad jag älskar den serien! Har sett hela en gång men har nu börjat om igen.

När mamma kom hem från jobbet satte vi igång med fredagsmaten. Idag lagade vi vegetariska enchilladas. Riktigt gott! Kommer att dela med mig av receptet. Min favoritstund på veckan är när hela familjen är samlad kring bordet och äter fredagsmat tillsammans.

Kvällen avslutar med filmmys med mamma. Vi gjorde i ordning glass med jordnötter. Tycker det är supergott att toppa glassen med jordnötter. . Passar så bra ihop och det blir lite extra crunch. Det kan jag verkligen rekommendera! Nu ska jag fortsätta kolla på bodyguard. Ha en fortsatt fin kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229