Friday

Hej! Jag hoppas du mår superbra! Idag är det fredag och det är jag så tacksam för. Ska bli riktigt skönt med helg. Som alltid! Dessutom har jag inte så mycket att plugga på. Det betyder att jag stort sätt kan vara ledig. Utöver lite plugg ska jag köra ett eller två träningspass. Eftersom det ska bli bra väder i helgen vill jag vara ute. När det för en gång skull är sol vill jag ta vara på det.


Idag har jag varit i skolan. Fick sluta tidigare vilket jag inte tackar nej till. Efter skolan kom jag hem till ett tomt hus. Hela familjen är uppe i Stockholm. Jag började min ensamma eftermiddag/ kväll med en kopp kaffe. Det var riktigt underbart att få sitta och dricka min góa kopp kaffe i tystnad. Sen bytte jag om till träningskläder och körde ett pass för rumpan. Nu har jag precis käkat. Åt havregrynsgröt med banan. Bästa kombon! Medan jag åt tittade jag på Wahlgrens värld. Snart ska jag sätta på en film eller serie på Netflix. Ska även unna mig lite glass.

Denna sjukt goda Magnum glass ska jag njuta av ikväll. Den här glassen är verkligen WOW!!!!

Nu ikväll har jag även fixat lite med min Bullet journal. I februari ska ha Disney tema. Just på sidan ovan ska jag köra på skönheten och odjuret. En utav favoriterna när det gäller Disney. Jag hoppas att du får en superbra helg! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229