Fartfull helg

Hej fina du! Jag hoppas du har haft en superbra helg. Min har varit toppen. Den har gått fort. Lite fortare än vanligt till och med. Jag har varit iväg mycket helgen och därför är jag ganska trött just nu. I fredags hade jag och mamma en mysdag. Det var bara vi hemma. Tills fredagsmyset åt vi hembakat bröd och egengjord risgrynsgröt. Riktigt gott! Sen lyxa vi till det med lite lindth choklad. Det var en ny smak som var väldigt god. Den var rinnig i mitten....!!!!! Behöver jag ens nämna något mer.

I lördags blev jag väckt av mamma. Brukar alltid be henne att väcka mig eftersom jag vill äta frukost tillsammans med henne. Till frukost åt jag rester ifrån fredagsmaten, gröt och smörgås. Förmiddagen spenderade jag åt att jag plugga matte. Jag har matteprov den kommande veckan och känner mig inte alls redo. Sen drog jag ut på en löprunda. Jag hann någon meter fören mina skor och strumpor var dygnsura. Det var stora vattenpölar överallt. Men jag ville inte ge upp bara för att jag blev lite (mycket) blöt. Jag fortsatte och vattenpölarna fortsätte också komma. Jag fick välja mellan antingen springa på hala isfläckar eller i vattnet. Förutom sjöarna i mina skor så gick löprundan bra. När jag kom hem blev det kaffe.

Här sitter jag och sminkar mig. Vet inte hur det går till men min sminkspegel är nästan alltid smutsig.

Här är jag igen. Det här var innan jag och familjen gick till stan. På stan skulle vi äta på restaurang med min morbror och hans särbo. Därefter skulle vi se ett arrangemang min kusin producerade.

Påvägen till restaurangen var jag tvungen att ta en kort på fina industrilandskapet. Inte superbra skärpa med mobilen. Det var och är förfarande superfint i industrilandskapet i Norrköping. Det är häftigt att de finns vattenfall mitt i stan.

Min morbror hade bokat bord på durkslaget. Hade aldrig varit där förut men det var riktigt bra. Jag åt kyckling thai. Den var supergod. Precis lagom stark. Jag blev så mätt efteråt.

Efter den trevliga stunden på restaurangen gick vi tillsammans till Arbis. Där min kusin producerade "Öppen Scen". Det gick ut på att olika artister av olika slag t.ex akrobater, poeter, jonglörer fick visa deras kreativitet och talanger. Det var mycket bättre än vad jag förväntade mig. Helt obegripligt vilka talanger det finns! Efter "Öppen Scen" gick vi hem igen. Bra med motion!

När vi kom hem hängde vi en stund vid tv:n innan läggdags.

Min söndag började likadant som lördagen. Frukost! Vid lunch tjusa jag brorsan till resecentrum. Ännu en gång blev det dags för honom att åka hem till Stockholm. Därefter övningskörde jag till Söderköping där jag gick på ett jobbmöte. Både körningen och mötet gick bra. Det börjar bli riktigt roligt att köra. Direkt efter mötet åkte jag till en kompis. Hon har nyligen fyllt 18 år. Det blev ett firande för henne. Vi blev bjuda på underbart god thaimat. Hon har en lillebror som är 2 år gammal. Han fick såklart mycket uppmärksamhet. Så så himla söt! Blir bara ännu mer sugen på att skaffa barn. Det är nog tur att jag inte har en kille just nu. Det var iallafall superkul.

Under söndagskvällen pluggade jag lite matte. Nu har jag krypigt ner i sängen. Imorgon är det måndag och en ny skolvecka väntar. Som tur har jag två korta dagar framför mig. Sen bara tre dagar och därefter har jag lov. Jag har dock flera prov den här veckan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229