En trött människa

Hej! Nu är jag tillbaka. Jag har haft fullt upp den här veckan. Eftersom idag hade jag NP i matte och har delvis behövt plugga till det. Dessutom har jag haft körlektion. Har inte haft tid för något annat. Idag körde jag mitt första träningspasset för veckan. Äntligen fick jag röra på mig igen. Jag körde ett härligt spinningpass. Det var bara 8 som körde idag. Därför märkts det att många har tagit ”semester” från träningen. Jämför med i januari/februari då det är fullt på gymmet. Jag gick till och från gymmet vilket var underbart. Sol och bra musik i lurarna. Behövde verkligen denna avkopplingen efter en stresssfyld period.

Nu är det mesta avklarat i skolan. Har bara engelska muntligt som jag inte kan förbereda mig inför + slutuppgift i geografi. Har fortfarande ganska långt tid på mig att skriva. Därför är det än så länge ingen stress.

I måndags hade jag håltimme som vanligt. Då övningskörde jag till ett café där jag käkade lunch med mamma och pappa. Cafét ligger i en trädgårdsbutik och därför är omgivningen så fin. Jag tog en grillad morot med risbollar. Det var verkligen så gott. Till efterrätt delade jag och mamma på en chokladbrownie. Även den var magisk!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229