En skum vecka

Hej! Jag hoppas du hade en bra valborg igår. Idag är det tydligen onsdag. Det känns verkligen inte som att det är onsdag idag. Den här veckan är verkligen konstig. Igår var det som fredag och idag är det som söndag igen. Skönt att vara ledig mitt i veckan iallafall. Det behövs med tanke på hur mycket det är i skolan just nu. Imorgon har jag nationella i spanska. På fredag har jag först nationella i engelska. Då har jag skrivdelen. Efter nationella har jag ännu en skrivprov. Inte nationella iallafall. Jag har ett ”vanligt” prov i svenska. Ska tydligen skriva en utredande text. Det blir mycket skrivande den dagen.

I måndags var jag i Vadstena med klassen. Vi var där för att först gå på något mentalsjukhus museum. Sedan på eftermiddagen var det landsarkivet. Just de momenten var kanske inte jätteroliga. Det var iallafall roligare än att vara i skolan. Jag och två kompisar satte oss i en park och hade en liten picknick. Vi hade med oss matsäck. Det var så länge sedan jag var på en utflykt med skolan och hade packat med matsäck. Får lite nostalgi känsla av det. För det gjorde vi ofta när jag gick i låg och mellanstadiet. Vad brukade du ha som matsäck när du åkte på utflykt med skolan. När jag var liten hade jag antigen pannkakor eller pastasallad. Dessutom hade jag alltid med mig Festis. Hahah, minnen!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Såå roligt!! Följ gärna min blogg finis om du känner för det, hade gjort mig otroligt glad!! Kram på deeejnouw.com/sarafogelström
malinjohannsson
malinjohannsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229