En riktigt bra Måndag

Som titeln lyder, idag har jag haft en riktigt bra dag. Mitt sportlov kunde inte börjat bättre. På förmiddagen följde jag med mamma och pappa till skogen. Jag övningskörde dit vilket gick super. I skogen gick vi först en promenad. Vissa sträckor där is och snö låg kvar var väldigt hala. Halkade till ett flertal gånger. På några andra ställen var det backigt och steningt. Lite läskiga stunder där med, haha. Fast det var det värt. Att komma upp på toppen och se den vackra utsikten. Magisk. Jag kände hur lugnet svepte över min kropp. Jag hade tagit med mig kameran, som tur. När jag stod och fotade bestämnde pappa sig för att gå i förväg tillbaka till parkeringen. Det skulle han inte gjort. För han gick vilse. När jag och mamma kom till parkeringen var han inte där. Jag ringde honom och han berättade att han gått fel. Som tur hade han gps på mobilen som vägledde honom rätt. Det roliga var att jag sa till och med till mamma att: "jag lovar att pappa har gått fel här". Eftersom det fanns två stigar som båda var markerade med orange färg

Sen blev det dags för korvgrillning. Det var så länge sedan jag grillade korv. Jag har längtat efter att göra det. Eftersom det är så mysigt och såå gott.

När vi kom hem från skogen bakade jag och mamma en chokladbrownie med zucchini. Jag ska ta med mig den till min storebror imorgon. Därefter gick jag till gymmet där jag mötte upp en kompis. Vi tränade rygg tillsammans. Det var ett riktigt roligt pass. Jag tycker det är roligast att träna med en kompis. Vi hade mycket att prata om också. Det blev mycket prat om festen i lördags. Våra roliga minnen och vad vi glömt bort att vi gjorde den kvällen, haha. Det var en energigivande träningspass!

Efter gymmet gjorde jag en omelett fylld med grönsaker. En middag i min smak. Nu ligger jag i sängen och ska kika på Netflix innan läggdags. Jag hoppas att du också haft en bra måndag. Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229