En liten upptatering

Idag hade jag min sista lektion för den här terminen vilket betyder att jag bara har en termin kvar på gymnasiet...sjukt! Tycker faktiskt att 3:an har varit mer intensiv än vad 2:an var. De senaste veckorna har jag haft fullt upp med skolan. Förutom gymnasiearbetet har jag haft flera prov men nu är jag iallafall i princip klar med mitt gymnasiearbete om framtidstankar i Uganda. Det enda som kvarstår är opponering, seminarium och lite små justeringar. Jag har fått bra respons på den vilket är en lättnad med tanke på hur stressad jag var över den.


Imorgon får jag jullov men innan jag kan ta jullov på riktigt måste jag bli klar med en religionsuppgift som ska in på torsdag. Efter julavslutningen imorgon ska jag dra och käka med några vänner på stan och därefter ska vi handla julklappar. Ska eventuell köpa några julklappar till mig själv också för det ska jag unna mig nu efter en intensiv termin. Antar att jag kommer hålla på med religionsuppgiften sen när jag kommer hem. När jag blir klar med uppgiften ska jag äntligen börja gå all in inför julen. Har inte hunnit tagit några juliga bilder ännu men eftersom jag får jullov så tidigt i år kommer jag ha mycket tid till att fotografera.

Gillar

Kommentarer

chanelleersoz
chanelleersoz,
Skönt med bara en termin kvar av gymnasiet, kämpa på, sådan frihet när du väl är klar sen!! 😃 nouw.com/chanelleersoz
malinjohannsson
malinjohannsson,
Både skönt och lite sorligt faktiskt. Älskar att gå på gymnasiet😊nouw.com/malinjohannsson
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Gymnasiet är en bra tid.. det går över fortare än vad vi tror sen gäller det att veta vad vi ska göra efter studenten & vad vi ska göra i livet för åren går så sjukt snabbt.. 😰 kram & njut! Våren i 3an är så rolig! 🥰nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229