En ledig tisdag

Hej! Ännu en härlig dag har passerat. Idag har jag varit ledig vilket jag var igår också. Har haft studiedagar. Något som jag tycker att man borde ha oftare. Det är mycket skönare att plugga hemma än i skolan. Jag kan koncentrera mig 100 gånger bättre hemma. Plus att jag kan plugga i sängen med myskläder på! Igår blev det dock inte mycket plugg gjort. Idag blev det som tur mer. Vid lunch tog jag en paus från pluggandet och satte mig ute i solen med en kopp kaffe. Känns som det var längesen det var sol ute. Det var iallafall efterlängtat. SÅ underbart! Behövde inte ens ha på mig jacka. Nu är våren nära. Jag satt nog ute på altantrappan i nästan 2 timmar. Lyssnade på musik med ansiktet riktat mot solen. Defenitionen av något underbart! Hade helst suttit där hela långa dagen.


Efter en lite stund pluggande igen började jag laga mat. Jat gjorde pesto pasta med zucchini. Det blev en höjdare! Råkade dock bränna mig av pastavattnet på hakan, haha. Klumpiga jag! Maten åt jag också ute i solen. Måste ju passa på.

När mamma kom hem från jobbet drog vi ut på en löprunda tillsammans. Jag använde mina nya löpskor för första gången idag. Vilken skillnad! Har länge känt att mina gamla inte ger någon dämpning längre. Redan de första löpstegen kändes så lätta. Som om jag flög fram. Dessutom kände jag inte smärta i mitt lår. För första gången på över en månad. Sådan lättnad! Dessutom var det riktigt fint ute under passet. Solen höll på att gå ned vilket såklart var magiskt.


Imorgon väntas en skoldag igen. Som tur har jag sovmorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229