En fullspäckad dag

05:30

Hej! Idag har jag varit igång hela dagen. Väckarklockan ringde 05:30 i morse. En timme tidigare än vanligt. Eftersom idag hade jag bokat spinningpass klockan 06:30. Tror aldrig jag har tränat så tidigt förut. Jag åkte iallafall till gymmet och körde igenom passet. Det gick superbra. Tyckte inte det var jobbigt att gå upp tidigare och träna. Snarare tvärtom. Det var superskönt. Tänk att titta på klockan 07:30 och inse att träningen redan är avklarad för dagen. En bra start på den här fredagen.

08.00/09:00

Efter träningen drog jag hem, duschade och slängde i mig en snabb frukost. Därefter gick jag till skolan för nationella i engelska. Först läsförståelse som kändes bra. Därefter hörförståelse som kändes mindre bra. Jag tror det gick bättre än förra året iallafall. Nu har jag bara ett nationella prov i engelska kvar, för alltid.

12:00

Direkt efter nationella käkade jag lunch i skolan. Potatisbullar som jag älskar! Sen skjutsade jag mig själv och en kompis till Söderköping. Jag skulle till jobbet och passade på att övningsköra dit. Under sommaren ska jag jobba med kaffet på smultronstället. Idag var jag där för utbildning och jobb. Det är så mycket att lära in och tänka på nu i början. Att det kan vara så svårt att skumma mjölk. Trodde inte det skulle krävas sådan teknik för att klara det. Hahah, känner mig lite dålig nu. Nä men om ett tag är jag inne i det. Min hjärna var helt slut efteråt. Eftersom jag fokuserade så mycket.

13:30

Efter jobbet tog jag bussen hem. Hittade inte till busshålplatsen så min kompis fick gå in på snapkartan och rita hur jag skulle gå, haha. Smart ändå att det finns. För då vet hon exakt vart jag är och hur jag ska gå då. Blev irriterad av att jag var tvungen att betala bussbiljett för 50 kronor för att åka i 20 minuter. Såg efteråt att det fanns en annan typ av biljett för 30 kronor. Typisk att kommunen inte ger gratis busskort i sommar igen. Den här sommaren när jag behöver busskort, jaja.

17:20

Jag tog en promenad från resecentrum och hem. Det var sol ute så kunde lika gärna gå. Sms:ade med en kompis samtidigt och fick mig några härliga skratt. När jag kom hem lagade jag fredagsmat med mamma. Det blev en potatissallad med massa gott. Var riktigt hungrig så jag gick runt och smååt allt som fanns hemma. Jag hämtade brorsan på stationen och därefter blev det äntligen dags för fredagsmat.

Nu är jag riktigt trött och ska nog sova snart. Imorgon är det lördag och då ska jag jobba igen. Ha en superfin helg fina du!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229