Drömresemål

Resor

Hej! Vi är inne i mars månad och våren börjar nära sig. Idag var det riktigt ruggigt väder. Det har blåst och regnat. Då kan jag inte låta bli att börja drömma mig bort till varma, soliga platser i världen. Mitt största intresse i livet är att resa. Jag älskar att upptäcka nya kulturer och vackra platser. Jag har besökt några platser, men det finns så många platser som jag vill besöka. Några av dem platserna ska jag berätta om i detta inlägg.

Sydafrika

Att besöka Sydafrika har jag på min bucket list innan jag dör. Afrika är en världsdel jag aldrig har varit i. Därför känns det extra lockande. Ska i för sig eventuellt till Afrika nästa år. Sydafrika vill både jag och min bror resa till. Vi har planerat att vi ska göra det ihop någon gång. Det skulle verkligen vara superkul. Tänk att få göra en sådan häftig resa tillsammans. Jag vill bara åka nu nu nu!

Maldiverna

Det ser ju verkligen ut som ett paradis. Så vackert! Ser typ overkligt ut på bilderna. En dröm är ju att bo i ett hus på vattnet. Hur underbart skulle inte det vara? Maldiverna håller ju på att hamna under vattnet. På grund av all miljöförstöring som gör att vattennivån stiger. Vill därför hinna åka dit ifall et någon gång kommer bli försent. För vem vill inte besöka ett paradis?


Mauritius

På tal om paradis. Mauritius är också en plats jag drömmer om. Det känns obegripligt att det finns en plats som verkligen ser ut så här. Mauritius ligger vid Afrikas östra kust, bredvid ön Madagaskar. Verkar vara otroligt fint där med. De vita stränderna och turkost vatten. Tänk att ligga i en hängmatta under en palm på stranden. Kan någon bara ge mig lite pengar och ledigt från skolan så att jag kan dra dit? Haha

Nya Zeeland

Drömresornas drömresmål! Alltså denna plats toppar nog min lista över platser jag vill besöka. Jag och mamma pratar om att vi vill åka dit tillsammans. Det skulle vara så häftigt. Visst, det är en lång resa och inte det billigaste. Men det är det värt. Man blir ju rikare av att resa;) När jag jobbat som doktor ett tag då ska jag bjuda mamma på en resa dit.

Australien

I samband med en resa till Nya Zeeland skulle jag vilja besöka Australien. "Down under". Det verkar också vara en sådan där riktigt magisk plats. Drömmen skulle vara att hyra en bil och göra en rundresa. Eftersom det finns så många platser där som verkar vara ett måste att uppleva. Speciellt Sydney. Vill verkligen se det maffiga operahuset.

Sri Lanka

Min mamma och pappa har varit där. Då fanns varken jag eller brorsan. Jag har hört fantastiska berättelser där ifrån. Min mamma har rest mycket, då mernar jag verkligen mycket. Känns som att hon har varit nästan överallt. Sri Lanka är hennes favorit. Då känns det som att det är en fin plats. På Sri Lanka skulle jag vilja lära mig att surfa. Det verkar så häftigt! Gärna någon snygg kille som surfinstruktör. Det skulle inte skada ;)

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229