Det där dumma körkortet

Min uppkörning närmar sig och jag har ingen bra känsla inför det. Det känns som att jag aldrig kör bra utan det är alltid något jag gör dåligt och därför känns det som att jag befinner mig i ett hål och kommer aldrig upp. Jag lyckas aldrig bli nöjd efter en körlektion. När jag kör med pappa tycker jag ändå det går ganska bra och då känns det som att jag kommer klara av uppkörningen. När jag däremot kör med körskolan gå det bara skit som det gjorde idag.

Idag hade jag lilla provet vilket är som en uppkörning fast på körskolan. Man får köra självständigt och det ändå läraren säger är vart man ska. Det gick så dåligt. Det känns nästan som att jag inte fokuserar för jag missar saker som gör att det blir helt fel. Till exempel missar skyltar som visar vilken fil jag ska ligga i. Ofta vet jag hur jag ska göra men sen gör jag det inte för jag fokuserar på annat. På grund av att jag gör dessa misstagen blir jag så besviken på mig själv. Just nu har all mitt självförtroende inom körning försvunnit. När jag kom hem så bröt jag ihop. Jag har varit så pressad och verkligen velat lyckas men gång på gång misslyckas att jag inte kunde hålla det inom mig längre. Eftersom jag skulle till jobbet tvingades jag försöka sluta, sminkade bort mina rödsprängda ögon och tvingade i mig mat som jag inte var sugen på. Jag bad pappa köra för jag tappade min lust.

På jobbet försökte jag att inte tänka på körkortet men det var ju såklart svårt. Jag klarade mig från att börja gråta igen iallafall. Tårarna kom istället direkt efter jobbet när jag mötte upp min storebror. Just nu känns det verkligen hopplöst och nä det låter inte positivt. Det här är långt ifrån en positivt inlägg men det här är mina känslor. Jag orkar verkligen inte fortsätta misslyckas. För det tär på mitt självförtroende.

Jag kommer inte ge upp iallafall och jag ska köra så så mycket trots att min motivation är på botten. För jag ska få godkänt nästa vecka.


Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Jag tror på dig! Lycka till<3
nouw.com/feliciamanai
sanida
sanida,
Det kommer gå hur bra som helst. När jag hade lilla provet fick jag motorstopp typ 20ggr i en korsning, precis innan själva uppkörningen höll vi på att totalkrascha in i en skylt (var så mycket snöstorm att jag inte uppfattade att vägen delade på sig). På själva uppkörningen skulle jag backa runt ett hört och körde upp på trottoaren, såg inte vart den var pga snön. Det kommer gå huuuur bra som helst för dig. Om jag klarade det med det jag nyss skrev så tror jag inte det är några som helst problem för dig. Lycka till! 😊 nouw.com/sanida
malinjohannsson
malinjohannsson,
Tack så mycket för stödet! Jag uppskattar det❤️nouw.com/malinjohannsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229