Den är tillbaka efter 3.5 år

Hej! Jag hoppas du har en bra lördag. Min lördag började med frukost tillsammans med mamma. Det är oftast vi som gå upp först på helgerna. Efter frukosten lät jag maten sjunka ner innan begav jag mig ut på en löprunda. Det gick riktigt bra att springa idag. Tiden blev inte den bästa men det kändes bra. Det är inte alltid en bra tid som angör ifall en löprunda går bra. För mig är det viktigaste att det är roligt.

Efter löpningen drack jag en kopp kaffe och sen hoppade jag in i duschen. Därefter tittade jag på suit vilket jag gjort nästan hela dagen. Jag är helt fast i den serien. Efter allt pluggande den senaste tiden var verkligen välbehövligt med en dag i myskläder framför en serie.

Mellan allt serietittande gick jag ut och fotade äpplen. Jag har en liten idé om vad jag vill göra med bilderna. Jag tror att bilderna blev bra. Hoppas det eftersom jag frös som attan när jag var ute.

Idag lagade mamma en utav mina favoriträtter på hösten. Blandade rotfrukter är verkligen så så gott. Under den kalla perioden på året är det detta jag blir ofta blir sugen på.

Idag har jag även ritat i min bullet journal. För mig är det både roligt och rogivande att fixa med min bulltet journal. Började med första sidan av november idag. Är inte riktigt klar än men än så länge är jag nöjd. Blev dock lite fel vid handtaget eller örat, vad man nu vill kallar det. Nu ska jag göra vad bilden visar. Jag ska dricka te med familjen och bara mysa resten av denna lördag.

Idag hände även något fantastiskt. Jag fick tillbaka min mens. Har inte haft naturlig mens på tre och ett halv år. Hade mens för ett år sedan men då åt jag hormoner för att få det. Denna gång kom det helt oväntat och naturligt. Känns som en enorm lättnad. Så skönt att jag inte behöver ta tabletter för att få igång det hela. Nu hoppas jag på att det inte kommer dröja tre år till nästa gång.

#NouwAutumnChallengeGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229