Darriga ben

Bland det bästa med att vara ledig är att äta frukost hur länge som helst. Jag är en riktigt frukostälskare. Idag åt jag av mitt havrebröd. Har lagt upp recept på det som du finner HÄR När jag tog bilden var jag livrädd för att min tekopp skulle falla och att allt te skulle hamna i min säng. Hade lite panik där en stund.

Denna fredag börjar lida mot sitt slut. Jag ligger just nu i sängen och väljer mellan att antigen kolla på film eller sova. Tror det blir film. Den här dagen har bara susat iväg. Det känns som att det ända jag gjort idag är att träna. Körde iallafall ett jobbigt men superroligt pass idag. Först 45 minuter skivstång för hela kroppen. Jag kände hur mina ben skaka till takten av musiken, haha. Det är ju riktigt härligt när det känns att benen verkligen får ta i. Därefter blev det 45 minuter spinning. Jag tror aldrig ett spinningpass har gått så fort som det gick idag. Det tyder nog på att det var roligt. Fast det roligaste var när pappa och spinningledaren sjöng i kör till en låt. Kunde inte hålla mig från skratt där på cykeln....Min kropp har känns helt mör efter träningen. Tror jag kommer ha träningsvärk lite här och där imorgon.

Jag köpte ett nytt objektiv till min kamera igår. Bilderna ovan är resultatet från när jag testade det nya objektivet. Min lampa fick leka modell.

Nu ikväll har jag haft fredagsmys med familjen. Sista fredagsmyset på länge som hela familjen är med. Min storebror åker upp till Stockholm på söndag och kommer inte hem fören jul. Till fredagsmat gjorde vi idag hemmagjord pizza. Den enda pizzan jag kan äta. Vi hade tortillabröd som botten vilket jag verkligen kan rekommendera. Speciellt den med fiber i från ica. Sen valde jag att ha krossade tomater, zucchini (det absolut bästa att ha på pizza), paprika, rödlök, fetaost, oregano och bladspenat. Efter maten myste hela familjen i soffan framför tv:n. Eller jag och brorsan gapskrattade åt olika saker och hade noll koll på vad som hände på tv:n.

#nouwautaumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229