Dagens lista

Dagens mående

Jag mår toppen! Lite trött men annars är det bara bra.

Dagens humör

Ja, lite upp och ner. Jag är glad att det är helg, riktigt taggad på helgen att få vara ledig. Däremot måste jag plugga hela helgen. Har nationella i matte på torsdag. Därför känns det lite jobbigt att få spendera helgen tillsammans med matteboken.


Dagens planer

Jag har nyss varit ute på en morgonpromenad. Nu ska jag äta frukost bestående av en smoothie bowl. Lite senare denna morgon ska jag dra till gymmet för ett spinningpass. Kommer nog träna lite mage efter spinningen också. Sen drar jag hem, duschar och börjar plugga. Ikväll kommer några vänner hit och vi ska käka lite ost och kex samt titta på Eurovision Song Contest.

Dagens klädsel

Jag kommer först ha på mig träningskläder, sen byter jag om till myskläder och ikväll kommer jag ha något mer festligt.

Dagens borde

Framför allt plugga, som jag nämt hundra gånger redan i detta inlägg. Jag borde också städa mitt rum. En sak som inte hinns med när jag har så många andra saker att fokusera på. Det vill säga skolan.

Dagens materiella vill ha

Jag vill så gärna ha en expressomaskin. Tänk att ha möjligheten att göra latte och cappuccino hemma. Jag önskar mig faktisk en i studentpresent ;)

Dagens fundering

Hur ska jag lära mig allt inför matteprovet?

Dagens tråkigaste

Får jag nämna plugg igen? Haha. Annars är det tråkigt att inte min storebror är hemma denna helg. Men jag drar till honom nästa helg<3

Dagens längtan

Åh vad jag längtar till Skiathos! Min absolut favorit plats på hela jorden. Det är ett sådant lugn där. Känner verkligen att jag kan slappna av när jag är där. Inte långt kvar nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229