Bullet Journal - Mars

Bullet Journal

Hej! För en vecka sedan kom vi in i mars månad. Varje månad brukar jag puplicera min månadsuppslag i min bullet jorunal. Det ska jag göra även denna månad. Lite senare än vanligt. Bättre för sent än aldrig. Denna månad har jag kört på musiktema. Det syns nog på bilden ovan. Tanken var att jag skulle ha detta tema eftersom jag ska på Shawn Mendes den här månaden. Idag är det exakt 1 vecka kvar. SÅ sjukt!

Här på de två första sidorna har jag dels ett citat som jag tyckte passade samt en introduktion till månaden.

Här har jag som vanligt en överblick över månaden. Brukar inte använda den här så mycket men vill ändå ha den med. Vid datumen har jag använt min nya vita penna. Den passar att skiva på över svart bakgrund. Pennan hittar du här .

På den första sidan försökte jag efterlikna en lp-skiva. Den är en habbit tracker där jag fyller i min träning under månaden. Jag gillar det runda formatet. Förutom att göra alla cirklar, det är såååå jobbigt. Mina cirklar är inte heller ett dugg helt runda. Men skit samma känner jag. På andra sidan har jag gjort en mood tracker i form av noter. Jag gillar den här layouten. Tyckte den passade in riktigt bra till musiktemat. Tror dock inte jag kommer fylla i den här så mycket, hehe.

Fortsätter på musiktemat. Här ska jag fylla i mina favoritlåtar under månaden. Sen på andra sidan fyller jag i alla månader som gått samt den som är nu. Så för varje månad fyller jag i en till ruta. Det var den sista sidan för den här månaden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229