Bullet Journal - Februari

En ny månad är här och det betyder ett nytt månadsuppslag i min bullet journal. Jag gillar att ha olika teman på månaderna. I Januari hade jag vintertema. Under februari är det Disney tema som gäller. Jag visste inte vad jag gick in på. Du kommer märka att jag är långt ifrån en konstnär. Jag tyckte ändå det var kul att göra detta uppslag. För Disney ligger nära mitt hjärta.

Första sidan valde jag att ha det klassiska Disney slottet. Det kändes väldigt passande eftersom varje disneyfilm börjar med slottet. Jag var nöjd med utseende innan jag fyllde i det. För då blev det lite knas. Bredvid slottet skrev jag citatet "When you wish upon a star". Tingeling fick också vara med.

På andra uppslaget har jag alltid en överblick över månaden. Här ville jag ha saker som symboliserade Skönheten och Odjuret. Det är en utav mina favorit Disneyfilmer.

Först har jag ett citat från Lejon kungen. Först tänkte jag skriva mitt favoritcitat. Men insåg att det finns så många bra citat ur den filmen. Funderade på att istället skriva citat från min favoritscen. Insåg även då att jag älskar så många scener i den filmen. För ja, Lejon Kungen är min favorit Disneyfilm.

På andra sidan har jag startat ett nytt koncept jag tänkte köra på hela året. För varje ny månad ska jag fylla i en extra ruta. Så när det är Mars ska jag göra en likadan cirkel fast du har jag även fyllt i Mars. Denna idé kom jag på när jag var ute och sprang. Ville bara komma hem fort och rita ner idén.

Denna sida är ett måste. Här skriver jag upp alla saker jag har i skolan. Det är så skönt att ha en överblick över vad som sker de kommande 9 veckorna. Den här sidan underlättar min vardag. Bredvid har jag ett annat härligt citat ur Lejon Kungen.

Den här sidan är också ny för mig. Här har jag en to-do list för hela månaden. Som du ser har jag inte skrivit upp så många måsten än. För jag kom inte på så många. Kommer fylla på när jag vet.

Sen har jag en habit tracker. För februari valde jag att göra den iform av en cirkel. Har aldrig gjort det förut men tyckte det verkade riktigt bra. Fast det var en mardröm att göra den. Kan inte rita perfekta cirklar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229