Bullet Journal - April

Bullet Journal

Hej! En ny månad är här. Vi är nu inne i April månad. En utav mina favoritmånader. Eftersom nu börjar våren komma. Denna månad valde jag att ha luftballong tema. Har du åkt luftballong någon gång? Det skulle iallafall jag göra. Verkar ju så häftigt!

På första sidan har jag en introduktion till månaden. Jag är faktiskt rätt nöjd med hur det blev. Jag älskar kombinationen av rosa och gult. Kändes passade till april och påsken som närmar sig.

Här har jag en överblick över månaden. Fortsatte med att rita luftballonger här. Lite jobbigt att rita alla dessa ballonger men det blir bra när det är klart.

Sen vid detta uppslag har jag min habit tracker och mood tracker. Habit tracker fyller jag i min träning för månaden. Denna månad valde jag att köra på denna layout. Jag fyller i med antigen gult eller rosa de dagar jag har gjort en av aktiviteterna ovan.

Mood tracker är hur jag mår varje dag i månaden. Det är spännande att kika igenom i slutet av månaden. Tyckte det var passade att göra den i form av en luftballong.

Sista sidan innan veckorna börjar. Förlåt för riktigt dålig kvalité på bilden. Min kamera gillar tydligen inte att ta bild på min bullet journal.

Eftersom det närmar sig lov har jag gjort en checklista över alla prov/uppgifter som är kvar innan lovet. Känns skönt att veta vad som är kvar. Fast den bästa känslan är att kunna kryssa i en ruta när det är klart.

Sista sidan fyller jag i alla månader som varit plus den månaden som är nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229