Bristen på återhämtning

Hej! Jag har haft några hektiska veckor på sistone och såklart beror det på skolan. Delvis har jag behövt ta igen allt jag missade när jag var på fältstudier i Uganda men samtidigt har jag fått nya uppgifter i skolan. Det är såklart värt all stress med tanke på vilket äventyr jag har varit med om men nu när man varit mitt uppe i allt det här har det varit jobbigt såklart. De senaste två veckorna har jag snittat 3 timmars sömn vilket inte är likt mig. Jag har såklart känt av i kroppen att den inte varit på topp på grund av all stress. Jag har ändå inte haft supermycket att göra men jag tror att jag aldrig har känt av någon återkoppling. Även om jag har tagit pauser från plugget och haft dagar jag inte knappt pluggat över huvud taget har skolan alltid kretsat i huvudet. På slutet blev jag till och med stressad av tanken att inte plugga. Tanken av att ta en löprunda blev direkt kopplat till stress.

Jag har haft ett väldigt hektisk halvår och nästan aldrig fått en stund för 100% avkoppling. I somras hade jag ett stressigt jobb där jag ville prestera på topp hela tiden samtidigt som jag höll på att ta körkort. När skolan drog igång fortsatte pressen på att ta körkort vilket bidrog till mycket ångest och jag missade en del i skolan För körkortet tog upp allt mitt fokus. När körkortet var handen kom nästa stora sak:Uganda. Då var det bara en vecka kvar till den stora resan som jag var både lugn och nervös inför.

Uganda var en otroligt upplevelse och jag var med om så mycket. Både glädje men också mycket starka känslor av saker jag fick se hända med egna ögon. Även om dagarna var hektiska i Uganda hade jag ändå en känsla av lugn i kroppen, en känsla jag inte känt av på länge. När jag sedan kom hem var det som att trycka på en knapp och mitt "vanliga" liv drog igång igen. Jag gick tillbaka till skolan dagen efter hemkomsten. Jag tror inte jag ännu har fått smälta resan eftersom jag var tvungen att ta tag i allt plugg på direkten. Nu har jag varit hemma i 1 månad och jag har ännu inte berättat eller visar så många bilder för min familj eller närmsta kompisar.

Den här fredagen har jag iallafall vara ägnat åt att försöka koppla av. Så får jag ta tag i plugget imorgon igen.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
var rädd om dig vännen ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229