Bilder från helgen

Hej! Jag hoppas att du mår toppen. Själv mår jag inte så bra. Vaknade upp med halsont och har haft ont i huvudet hela dagen. Hoppas verkligen inte att jag blivit sjuk igen. Jag som precis blivit frisk. Det är ju "sjukt vad jag blir sjuk" i sådana fall. Hade egentligen tänkt träna idag men eftersom jag mår som jag gör får det bli vila. Jag har iallafall haft en underbar helg.

I lördags vaknade jag klockan 06:00 av stormen. Stannade kvar i sängen i 2 timmar innan jag gick upp och åt frukost med mamma.

Efter frukosten bakade jag två äppelpajer. Eftersom att vi skulle få gäster på kvällen och för att på söndagen fira mormor som fyllt år. Testade ett nytt recept. Detta var årets östgötskabakelse. Pajen var god men tycker nog att mitt egna recept på äppelpaj är godast.

Jag begav mig ut på en löprunda. Känns som att det var evigheter sen eftersom jag skadade mig och blev sjuk. Därför var det såå skönt att få köra igen. Dock blåste det mycket så halva rundan hade jag motvind, haha. På sista bilden försökte jag göra tummen upp....

På kvällen fick vi besök av min Gudmor, hennes sambo, mamma, pappa och 4 månaders bebis. Vi hade en supermysig tacokväll. Det är sådana här saker som ger mig sådan härlig energi. Jag blev även sugen på att skaffa barn, haha. Men det är lite väl tidigt. Måste även skaffa mig någon att göra det med också. Ja, jag längtar verkligen efter att få bilda mig min egna familj. Det är min största dröm här i livet.

I söndags åkte jag till min mormor på förmiddagen. Hon har fyllt år men hon låg på sjukhus när hon fyllde år så hon fick bli firad ni istället. Därefter gick jag till blomsterhuset för att köpa en ny blomma. Var så trött på dem jag hade i mitt fönster. Ville egentligen ha en ljusrosa kruka men hittade ingen jag tyckte om. Istället köpte jag denna fina. Gillar både krukan och blomsterengagemanget. Den passar även in i mitt rum vilket är viktigt, haha.

Resten av dagen pluggade jag, åt rester av tacosen och lagade matlådor till min storebror.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229