Back to school

Efter en dag ledig var det dags för skola igen. Idag bestod min morgon av att klaga. Har nog aldrig klagat och svurit sådär mycket som jag gjorde. Vad var då anledningen till mitt negativa uttryckande? Jo, idag hade vi orientering ute i spöregnet. Orientering är tråkigt, men orientering när det regnar är en mardröm. Fast jag tror faktisk att det är värst innan. När jag väl är blöt så är det inte lika jobbigt längre. Samtidigt drar min envishet fram för att jag vill hitta alla kontroller. Såklart hade jag glömt ta med mig nya strumpor. Därför har jag varit tvungen att gå runt i blöta strumpor hela dagen.

Idag har jag också haft nationella prov i spanska. Hörförståelse var det denna gång. Det gick faktiskt bra. Vissa delar var enkla. Sen fanns det några få saker där jag knappt förstod någonting. Jag hoppas min magkänsla stämmer så att resultatet också är bra. När jag kom hem från skolan kände jag mig trötter. Svepte en kopp härlig kaffe. Bästa stunden på dagen!

För att få lite energi bestämde jag mig för att köra ett träningspass. Körde bara ett kort magpass. Videon ovan är det passet jag körde. Jag kan verkligen rekommendera madfit på youtube. Hennes träningsvideos är riktigt bra!

Efter träningen när jag var påfylld med energi blev det dags för plugg. Förberedde mig inför engelska nationella som jag har imorgon. Är absolut inte taggad. Jag är inte bra på att skriva ek text på kort tid. Behöver tänka länge för att fundera ut en bra struktur. Annars skriver jag bara på för att jag är stressad. Då blir det kaos i hjärnan.

Nu har jag precis ätit en smarrig middag. Den beståd av citronkyckling med ris och sallad. Man måste ha lite mat i magen för att orka plugga! Nu ska jag återgå till studierna. Min kväll blir inte roligare än så. Kram! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229