Back on track

Hej fina du! Idag var det måndag igen och mitt sportlov var nu slut. Jag kände ingen vemodig känsla av att komma tillbaka till skolan. Det var lite förvånande för det brukar kännas lite segt att komma tillbaka igen. Kanske beror på att jag hade sovmorgon idag och att mitt schema framöver är ännu bättre än innan lovet.

Idag tog jag en omväg till skolan. Ville passa på när solen sken och när tiden fanns där. Först gick jag bara en lektionen. Sen gick jag hem igen och åt en omelett till lunch. Därefter gick jag tillbaka till skolan och hade en sista lektion. Skön dag att börja med.


Efter skolan fick jag i mig en kopp kaffe. Den bästa koppen på dagen! Sen bytte jag om till träningskläder. Pappa och jag tog först ett stopp vid Ica Maxi för att handla lite smått. Därefter drog vi till gymmet där vi körde ett cirkelfys pass. Det var riktigt jobbigt men samtidigt så kul.

Efter passet drog vi hem. Jag övningskörde, vilket var första gången jag körde i mörker. Det var en ny upplevelse, lite svårt att se så jag log rätt på vägen. Annars gick det lysande! När jag kom hem skrev jag klart en uppsats och lämnade in den. Är det bara jag som tycker det känns lite jobbigt att lämna in uppgifter. För jag är så osäker på det jag skriver och ifall jag verkligen är klar. Nu är det iallafall gjort. Under kvällen testade jag även den här protein baren från Barebells. Har velat testa den väldigt länge. Den levde upp till förväntningarna. Det bästa är att jag fortfarande har halva kvar.

Nu ska jag sova för jag är riktigt trött. Natti natti!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229