7 saker du inte visste om mig

Idag är det den 7 oktober och jag tänkte bjuda på 7 saker om mig som jag antar att du inte vet om. Annars skulle jag bli lite rädd, haha.

1. Jag bär in princip alltid bh på mig. Ja, det är sant. Jag tycker det obehagligt att inte ha det. Därför känner jag inte igen den där underbara känslan att komma hem och få ta av sig bh:n, som alla "bh-bärare" pratar om. Ända gången jag inte har bh är väl när jag duschar.

2. Jag älskar blockchoklad. Ni vet den chokladen man har till bakning. Tycker det är den absolut godaste chokladen av dem alla. Till och med godare än Marabou. Då förstår ni nog min lyckan när jag bakar och det blir blockchoklad över.

3. Jag säger ofta fel namn på saker. Vilket kan bli lite pinsamt ibland...Jag brukar t.ex. säga expresso house till espresso house. Tror jag alltid har gjort det så det har liksom fastnat i mitt huvud. Jag skriver det även fel. Blir alltid så frustrerad över att det blir rödmarkerat varenda gång.

4. Jag älskar kanterna på bröd. Fattar inte varför alla andra hatar kanterna och kastar dem. Jag och även min mamma tycker att det är den godaste delen av brödet. Får nästan panik när jag ser folk slänga bort kanten, haha.

5. Jag älskar kanterna på bröd. Fattar inte varför alla andra hatar kanterna och kastar dem. Jag och även min mamma tycker att det är den godaste delen av brödet.

6. Jag tycker det är roligt att skriva inköpslistor, planera mat inför veckan och handla mat. Är det ovanligt för min "unga" ålder? Skit samma, kul är det iallafall. Det är en syssla jag mer än gärna hjälper till med hemma. Vet inte varför jag tycker det är kul. Kanske kommer det ifrån att jag även gillar att laga mat?

7. Jag skulle inte beskriva mig själv som pedant. För jag dammsuger inte mitt rum varenda dag. Men jag gillar att ha det ren och snyggt omkring mig. Trivs inte i stökiga miljöer. Hatar smulor, saker som ligger utspridda överallt, odiskad disk osv. Nä fint ska det vara! Då vet ni hur irriterad jag kan bli på min bror och pappa när dem inte städar undan efter sig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229