2 weeks

Nu är det mindre än 2 veckor tills jag återvänder till mitt älskade Grekland. Minns när vi bokade resan. Då kändes det som en evighet av väntan. Nu är det däremot nära. Detta år ska även min storebror med vilket ska bli så kul! Älskar att resa tillsammans med honom för vi var väldigt roligt tillsammans. Det var länge sedan han följde med på en längre resa och han har varit saknad. Vi ska åka till ön Skiathos som ligger i Sporaderna. Det är helt klart min favoritö på Grekland. Har i för sig inte besökt alla men av dem jag upplevt ligger den 1:a på min topplista. Det är även denna ö som delar ur Mamma Mia har spelat in. Ser verkligen fram emot att skriva om denna fantastiska ö. Kameran kommer definitivt att åka med i resväskan eftersom det finns många fina platser där som är väl värda att föreviga på kort.

Eftersom min storebror ska med vill jag ta med honom till grannön Skopelos som också är en otroligt fin ö. Känns verkligen riktigt grekiskt där med vita stenhus och blå fönsterluckor. Dessutom har turismen inte förstört ön. Det finns fortfarande ett lugn kvar vilket jag älskar.

Detta är en utan mina favoritplatser på Skiathos. Har i för sig många favoritplatser där. Det är iallafall halvön Bouritzi ingen aning om jag stavade rätt. På halvön finns en resturang/kafé med magisk utsikt över hamnen. Där har jag bland annat beställt lemonad och spanat in snygga killar som fiskar. Snart är jag äntligen tillbaka på denna magiska plats. Minns att jag satt där för två år sedan och sa:”Hit måste vi åka tillbaka och ta med Jonas”. Nu två år sedan är det snart dags för avfärd och min brorsan ska med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229