Dagens träning fick bli 3h stakning innan jobbet. Trodde aldrig att jag skulle överleva. Dum som en nöt så var jag uppe i natt och kollade på OS. Kanske inte jätte smart. Jag fick endast 3h sömn och det känns just nu kan jag säga. Skulle göra vad som helst för att få åka hem och slänga mig på soffan. Kul ändå (för mig iallafall) att träningspasset gick så bra trots lite sömn.
Hade även nya hjul på rullisarna idag. Fungerade verkligen jätte bra. Mer om det en annan gång. Nu ska jag återgå till arbetet.

/M.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp, ni läste rätt. Jag har köpt en ny babe. Man kan kalla det cykel om man vill. Binachi Intrepida 105 2016. Jag är överlycklig över detta och ser fram emot att åka och hämta den nästa vecka.

Likes

Comments

Med den här bilden sammanfattar jag dagens träningspass. Extrem motvind, regnskurar & en stavspets som inte ville vara med mer.
Summan av kardemumman blev iallafall 2h stakning & 30 min utan stavar. Kroppen kändes bättre än förväntat efter gårdagens crossfit wod. Tanken var ju egentligen ett LI-pass på 1,5-2h. Nu blev det ett MI-pass på 2,5h så jag är mer än nöjd med dagen idag.

/M.

Likes

Comments

Wakey Wakey bloggen!
Nu är det på tiden att väcka den här sidan till liv igen.
Jag har haft ett ganska långt uppehåll ifrån det mesta här i livet. Mycket har hänt och jag har varit i ännu en svacka. Men det är inget som jag tänker lägga något fokus på nu. Det som har varit, har varit och jag kan inte göra något åt det nu.

För några veckor sedan beslutade jag mig för att åka upp till Norge på semester. Så blev det. Jag var där i 1 vecka och bara njöt. Det var helt underbart att vara tillbaka. Ett helt nytt intresse väcktes till liv - vandring / bergsbestigning. Jag har alltid gått lite småturer men aldrig någon annan stans än de ställen som är runt där vi har våran hytta. Jag har iallafall börjat smida lite planer för detta och har som ett litet mål att bestiga Kebnekaise sommaren 2017.

I Norge fick jag även upp ögonen för träningen igen. Det har legat på is ett tag. Jag har inte alls varit sugen på att träna. Jag tvingar inte kroppen till något den inte vill. När man har en sådan svacka som jag haft så är man nog glad om man kan gå utanför dörren.

Jag har iallafall dragit igång igen. Som vanligt har jag lagt mer fokus på styrketräningen men det ska de bli ändring på nu. Styrketräning i all ära, men nu ska flåset upp och det ska bli så kul!

Idag testade jag på något nytt. Körde ett crossfit-pass med min syster som är här på besök. Det var verkligen jättekul (& j*vligt jobbigt). Vi kallade det för "Majkens KalasWod". Den bestod av 4km löpning, 150 burpees, 100 pushpress, 50 goblet squats, 25 SDHP & 150 meter simning. Efter 130 burpees ville jag gå och gömma mig & spy bakom en buske. Vem i hela världen kom på burpees...
Där och då kändes det inte som att jag skulle klara det MEN, jag gjorde det! Och efteråt hade jag världens skönaste känsla i kroppen. Det ger mig så mycket motivation att fortsätta. Imorgon är planen att jag ska köra ett LI-pass rullskidor 1,5-2 timmar. Det beror lite på hur kroppen känns.

Nu ska jag försöka sova någon timme innan jag ska upp och kolla på finalen i 100 meter fjäril (OS i Rio).

Natti,
/M.

Likes

Comments

4 av 12 veckor - check ✔️ -5 kg har det blivit och en hel del cm har försvunnit. Men tyvärr så blev jag sjuk en vecka. Halsfluss och feber. Vilket resulterade i att jag fick käka antibiotika. Jag knappt kunde svälja eller andas. Den veckan fallerade även kosten. Men att jag trots det har gått ner 5 kg känner jag mig helt ok nöjd med. Hade kanske hoppats på lite mer men men.

Kändes iallafall bra att skicka in veckans resultat till Linn. Kändes ännu bättre att få massa fina och peppande ord tillbaka. Utan Linn så hade jag inte lyckats med dessa resultat.

Igår var jag uppe i Norrköping (igen). Denna gången för att kolla på lite speedway och bara träffa gammal vänner. Det var en fin kväll men det händer nog inte att jag kör hem så sent en gång till. Vet inte hur många gånger jag höll på att somna.

Annars har jag inte så mycket planer för helgen. Tänkte evt. åka ut till sommarstugan. Vi får se vad som händer.

Peace out ✌🏼️
/M.

Likes

Comments

Det är svårt att finna glädje en dag som det här. Sorg, det är det enda jag känner. Livet är inte rättvist.
Motorsport är något som ligger mig varmt om hjärtat, har alltid gjort och kommer alltid att göra det. Men ibland vill man bara ge upp allt.

Förra veckan kraschade en 18 årig polack och hjälmen flög av. Han har under en vecka kämpat för sitt eget liv. Men skallskadorna var för allvarliga. Tidigare idag avled han. Endast 18 år gammal. Det är så fruktansvärt orättvist. Mina tankar går självklart till hans familj, nära och kära! Vila i frid Krystian Rempala!

Kära vänner, ta vara på varandra och njut av den tiden ni har. Man vet aldrig vad som komma skall..

Likes

Comments

Då var det återigen dags för ett sånt där känsligt inlägg, för mig iallafall. Jag har ju skrivit några rätt känslosamma inlägg angående mobbning, utfrysning och annat som jag varit med om. Tanken med det är inte att jag söker uppmärksamhet eller empati på något sätt. Jag vill att folk ska veta och förstå varför jag är som jag är och visa för andra människor som är i samma situation att dom inte är ensamma. Den senaste tiden har jag börjat tveka och fundera på meningen med livet. Därför känner jag att jag nu vill skriva av mig lite.

Under min skoltid var jag en väldigt glad och positiv tjej, eller jag försökte iallafall. Jag ville gärna hjälpa andra och brydde mig oftast mer om folk i min omgivning än om mig själv. Men det blev ändå en väldigt jobbig tid i mitt liv. Jag var mobbad. Det var tungt och tillslut gav jag upp. Jag hoppade av skolan i hopp om att allt skulle bli bättre. Det blev det på sätt och vis. Vad jag inte tänkte på då var ensamheten. Jag kan känna idag att jag saknar dom där banden som man ofta knyter när man går i skolan. Det förlorade jag och det är något som jag än idag tycker är jobbigt.

Efter en jobbig tid med mycket så kallad ensamtid så träffade jag personen jag trodde var mitt livs kärlek. Så var inte fallet. Att under ca 1,5 år bli sviken och bedragen gång på gång. Att försöka leva på hoppet. Att gå runt och le när man egentligen bara vill sitta i ett hörn och gråta. Det är inte så lätt som man tror. Det är så lätt att sitta och säga att man bara kan lämna personen och gå vidare. Än idag kan jag få höra ifrån folk vad den här personen gjorde emot mig. Nu kan jag bara borsta bort det för det berör mig inte på samma vis längre. Där och då kände man "vad har jag gjort för att förtjäna det här" men nu vet man att det inte var på grund av mig som den här personen gjorde så. Idag har vi ingenting emot varandra men jag kan inte påstå att vi är vänner. Att förlåta någon är inte det svåraste, men att lita på dom igen är en helt annan story.

Det tog mig över ett år innan jag kunde släppa en människa så pass tätt inpå och känna någon form av kärlek igen. Tyvärr så tog jag ett stort steg åt fel håll när jag gick in i ett förhållande med den här personen. Personen behandlade mig precis lika illa som mitt så kallade ex. Än en gång kändes det som om någon rev ut mitt hjärta och stampade på det med spikskor. Denna gången blev jag bedragen på så sätt att jag kunde se det med mina egna ögon, på andra sidan jordklotet, närmare bestämt i USA. Det är något som tog väldigt hårt på mig. Jag kände ändå att jag var starkare denna gång. Jag visste ju att jag hade gått igenom skiten en gång tidigare. Jag klarade det bättre denna gången.

Än en gång stod jag ensam, sviken och bedragen. Det här har tagit hårdare på mig än jag trodde. Att hela tiden gå runt och vara misstänksam och ifrågasätta allt. Det är något som är väldigt jobbigt. Jag vet att jag är ung och har många år på mig osv. Men jag vill inte vara ensam. Jag vill hitta min trygga punkt i livet. Jag vill hitta någon som kan ge mig den kärleken som jag är beredd på att ge. Jag vill kunna ha någon att göra sjuka grejor med. Någon som jag kan säga allt till. Någon att laga mat med, eller till. Att somna bredvid någon. Det är något jag verkligen saknar. Men jag kommer inte att stressa fram något, även om det är något jag saknar så otroligt mycket.

Jag kan säga, med handen på hjärtat, att jag har otroligt svårt att lita på folk. Det är något som jag kämpar med dagligen. Inte minst när jag "träffar" någon. Under åren har ju även självförtroendet försämrats. Vilket gör att jag ofta ifrågasätter varför någon skulle vilja vara med mig och ge mig någon typ av kärlek. Det gör så ont att försöka träffa någon och direkt känna "inte en chans att den här personen vill träffa mig igen" eller "varför skulle den personen vilja träffa mig". Jag är hela tiden orolig för att jag kommer hamna i ett uruselt förhållande igen. Att bli sviken och "cheated on" igen.

Nog om mig. Kära ungdomar och gamlingar.. Igår när jag åkte hem ifrån Motala så funderade jag otroligt mycket på varför man är otrogen. Varför i hela helvetet man inte bara kan hålla sig till en person och om man känner att man nu måste ha någon annan - att man inte bara kan öppna käften och säga det? Är du i ett förhållande och känner att du vill ligga med någon annan . ja, men säg det innan du gör något då! Jag förstår inte att det kan vara så svårt. Du gör dig själv och personen som antagligen tycker om dig en jävligt stort tjänst. Ursäkta svordomarna men när man har två rövhål till ex så vet man tro det eller ej vad man pratar om. Hade dom varit "man enough" att säga sanningen och hur dom kände så hade jag kanske sluppit att tveka så mycket och ifrågasätta allt. Så gör er själva och personer i er närhet en tjänst - sluta ljuga och säg som det är.

"Trust takes years to build, seconds to break & forever to repair"

/M.

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag tagit hjälp av Linn Strand ang. träning och kost. Under 12 veckor kommer jag alltså att lägga ner väldigt mycket tid på träning och ha full koll på vad jag äter. Linn har lagt upp det väldigt bra och jag känner verkligen att det här är något som jag kan klara av.
Varje fredag skickar jag in så kallade "formbilder", vikt och mått till Linn. Hitintills har det fungerat väldigt bra. Jag har dock bara kört en vecka. Men jag kan iallafall säga som så att jag blir MÄTT!

Första veckans resultat var i mina ögon helt super. Dock vet jag att det är mycket vätska som försvinner första veckan. Resultat vecka 1:
Vikt -4,6kg
Midja - 3,5cm
Rumpa -5cm
Lår - 3cm
Byst -4cm
Likes

Comments

Har valt att byta bloggportal från blogspot.com till nouw.com. Anledning är väl egentligen att jag behöver en nystart med bloggandet. Har länge använt mig av blogspot och känner kanske att jag tröttnat på deras typ av portal. Tänkte bara skriva lite om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer troligen att skriva mer om de olika sakerna lite senare.

Den senaste tiden har det hänt otroligt mycket. Jag har varit i USA och om jag ska vara ärlig så var det min värsta resa i hela mitt liv. Blev behandlad på sämsta tänkbara sätt och reste hem en vecka tidigare än planerat. Mer om den resan och allt det där i ett annat inlägg.

Jag har även startat ett företag. Beauty By MJH. Vilket även betyder att jag har gått en jäkla massa utbildningar. Så numera är jag diplomerad nagelterapeut, makeup stylist, spraytan stylist och inom 3D bryn - kosmetisk tatuering. Jag är även utbildad fransstylist. Det här är något jag brinner för och tycker är otroligt kul. Det är extra roligt att det faktiskt går ganska bra.

Jag har även påbörjat en 12 veckors diet med hjälp av Linn Strand. Det är verkligen spännande att se vad som kan hända med kroppen på 12 veckor. Det är även något som ni kommer att få läsa en hel del om.

Passa på att fråga mig något:http://ask.fm/malinjohanssonhenaes

/M.

Likes

Comments