Header

8 dagar har redan passerat på detta året, tiden går så otroligt fort. 91 dagar kvar till resan till Egypten med världens bästa föräldrar och pojkvän, nedräkningen har börjat och vi ser verkligen fram emot resan.

Idag fick vi veta att jag kunde ha mist min yngsta syster på juldagen. Vi fanns där hos dig men du hade änglavakt. Mer om händelsen vill jag inte skriva om, jag tänker på min syster och det är hon som får berätta om händelsen om hon vill. Vi är starka vi systrar och familjen ihop, allt som hänt oss har stärkt oss som familj även om det varit väldigt jobbigt emellanåt ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsBörjade veckan med ett besök hos frisören, klippning och färgning. Kul med förändring supernöjd!

Likes

Comments

Vi började köra kartonger i fredags morse och sen var det meningen att alla stora saker skulle köras på lördag men eftersom alla kartonger var körde runt 15 i fredags körde vi alla de stora sakerna då också. Det var skönt att vakna i denna nya lägenheten redan på lördag morgon och slippa stressa med flytten då, vi hade hela dagen på oss att packa upp och få iordning här. Nu börjar det bli någorlunda ordning och den gamla lägenheten är städad, nu har vi bara några lampor kvar att ta ned sedan väntar vi bara att få lämna över nycklarna till den nya hyresgästen. Även om vi flyttade från en trea till en trea så känns det skönt att ha större, från 77 kvm till 102.5 kvm är en stor skillnad och det är skönt att slippa grannarna som ser rakt in i lägenheten.

Tack till alla som hjälpte till i helgen och med flytten!

Likes

Comments

Vad tiden går fort och det känns som att tiden inte räcker till. De flesta dagarna går fort men när man ligger nedbäddad med migrän känns det som att tiden står still. Jag måste bli bättre på att dela med mig av mitt liv med min kroniska migrän men även andra saker som händer.

Jag har fått fyra botox sprutor sedan sist och det känns faktiskt bättre efter dem, jag har mindre anfall och mindre vanlig huvudvärk men jag har fortfarande mina dagar då jag knappt kommer ur sängen och mår illa och kräks. Det har kostat mig en hel del med botoxen då behandlingen inte ges av vården utan av en privat läkare men de är helt klart värt varenda krona. Jag räknade ut på ett ungefär hur mycket jag lagt ut på min migrän detta året och det var ca 10000 kr plus alla dagar jag förlorat då jag varit hemma från jobbet. Detta är pengar som jag kunde lagt på annat men jag valde min hälsa framför annat roligt. När ni läser detta inser ni kanske hur tufft jag haft det och hur mycket jag kämpat för att vara där jag är idag, jag har bitit ihop och kämpat för min behandling.

Jag har fått beviljat att få bort min karensdag då jag ligger hemma i migrän, vilket var en väldig lättnad för mig. Nu förlorar jag mindre pengar men har ändå samma dåliga samvete när jag måste sjukskriva mig när jag har migrän. Det är skönt att man har ett arbete där dem ändå förstår min situation.

I allt detta är jag ändå glad att jag har en sådan bra läkare som jag har inom primärvården som hjälpt mig och den läkaren och övrig personal på privatkliniken där jag får mina botoxbehandlingar. Men jag är så oerhört glad över att ha min sambo, underbara familj och vänner som stöttat och hjälpt mig under mina jobbiga dagar.

Jag skriver absolut inte detta för att folk ska tycka synd om mig, jag skriver detta för att dela med mig till andra i samma situation som mig för jag vet att det finns många där ute som har diagnosen kronisk migrän och som kämpar med den lika mycket som jag. Man är aldrig ensam om något och det kan vara skönt att veta när man mår som sämst!

Jag och min sambo har fått ny lägenhet så nu flyttar vi när som helst i december, skönt att få större lägenhet och slippa dessa grannar på käpplunda som tittar in i vår lägenhet. Just nu lever vi i ett flyttkaos som bara blir värre ju närmare flytten vi kommer men vi hoppas på att få flytta innan jul!

Likes

Comments

Hoppas att alla haft en bra alla hjärtans dag!

Min dag har varit bra fram till ikväll då jag fick migrän. Denna veckan har varit extremt jobbig igen med all smärta och illamående men hoppas på att botox behandlingen ska ge effekt snart. Har inte orkat med och blogga och kände på mig att de bara skulle bli negativa saker att läsa så skippade det. Jag skulle gärna ge bort smärtan till andra en dag för att de skulle få känna på denna smärta och allt vad detta innebär! Detta är inget liv jag själv valt och jag hoppas att det inte drabbar fler heller! Ligger nerbäddad i sängen och tänker på allt bra som kommer att hända framöver.

Likes

Comments

Är det inte galet att just helgerna går så fort.. De är över på bara ett ögonblick, känns det som.

Hela denna veckan har gått så fort, varit extremt trött eftersom jag haft svårt att sova med huvudvärk och migrän! Har verkligen bittit ihop och kämpat med ett leende på läpparna för att klara av praktiken fast att jag inte mått så bra! Veckan slutade inte på det bästa sättet, händer alltid saker runt mig så börjar vänja mig vid att aldrig ha det riktigt bra. Så sjukt besviken på vissa människor, att man verkligen försöker hitta andras svagheter och söker efter bråk. Varför kan man inte vara glad för en annan människas skull någon gång!

Likes

Comments

Vilken förståelse det finns om man är ärlig och förklarar saker och ting. Vilken skillnad de blir om man lägger den lilla energin man har på viktiga saker och struntar i energitjuvarna. Att man njuter fullt ut av den tid man mår bättre och umgås med dem man tycker om och gör saker som man tycker om och inte går och oroar sig för när nästa migränanfall ska komma. För om det är något som är säkert så är det att migränanfallen kommer tillbaka varken om du njuter av de bra stunderna eller om man oroa sig!

Likes

Comments

Idag är jag glad för att jag mått bra, lite små seg men ingen migrän! Det är få dagar som jag mått så bra som idag den sista tiden för antingen har jag haft migrän, huvudvärk eller så har jag varit trött och seg efter ett anfall. Just nu försöker jag leva en dag i taget och vara glad för de dagarna som är bra för man vet att de dåliga dagarna kommer tillbaks.

Likes

Comments

Tro de eller ej men jag tänker börja blogga och ni som tänker klaga kan sluta läsa! Jag kämpar varje vecka mot min diagnos kronisk migrän, det är en kamp genom livet som jag vill dela med mig av eftersom jag vet att fler där ute har det lika kämpigt som jag. Jag är ofta inne och läser andras bloggar om just migrän och vilken lättnad det är att se att de finns andra som kämpar mot samma sjukdom som jag, jag är inte ensam! Att få tips av andra är lärorikt men att förhoppningsvis kunna dela med sig av sina egna tips och vardag kanske hjälper någon där ute. Man har varit rejält förbannad på smärtan, på att ingen smärtlindring hjälper, på att ingen riktigt förstår hur det känns när allt inuti skär! Man får dåligt samvete för att sjukdomen går ut över andra, familj och vänner men även skolan och fritiden! Men tack min underbara familj och vänner för att ni finns där och stöttar mig! ❤️

Likes

Comments