Shallabais folkens!

Ja, nå kan man vel si at jeg har hatt en lang og god pause fra bloggen!
Formen har vært helt i kjelleren siden jul, men nå orker jeg ikke deppe over denne skrotten mer. Og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å få til ett innlegg i ny og ne igjen.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av kjøkkenet etter at vi gjorde om litt og flisla her.

Jeg bare ELSKER de nye flisene mine fra @rightpricetiles . Digger at de er så ujevne, og gir ett fint spill på veggen uten at det blir så "platt". De er jo helt like fiered earth sine fliser men til bare en liten brøkdel av prisen, og det kan vi like. Disse som jeg har er lys grå krakkelerte , men de finnes uten den krakkeleringen i mange kjempe fine farger og de heter Devon.

Nå er det faktisk mer som skal gjøres om her. Lampen over kjøkkenøyen er solgt og skal byttes ut med disse Spotlight lampene....

3 slike er bestilt og jeg gleder meg sykt til de finner veien hit fra Nederland og opp over øya mi. Synes de er så anderledes og kule.

Jeg vurderer faktisk å male ventilatorhetta hvit istedenfor sort. Men da må Kjøkkeninnredning få seg enn omgang med spraylakk så den kan bli krispy hvit, og ikke denne gule fæle fargen. Jeg elsker helt hvitt og den gulfargen står ikke til noen ting her, og jeg irriterer meg grønn over den. Men det er bare ett dumt og helt uviktig problem. Selv om det irriterer meg. Men om jeg får innredningen hvit blir nok hetten også hvit, og planen er at denne store lampen fra lampe gras skal opp på ene siden av ventilatoren.

Jeg har 3 meter under taket, så det gjør seg med en stor lampe på den veggen, men jeg tror lampen vil komme bedre frem om ventilatoren er hvit.

Time will show!

Jeg gleder meg iallefall til å få opp de nye lampene over øya, og vist du leser dette fasjan min....unskyld! Jeg vet det bare er 5-6 mnd siden du streva her en sen kveld for å henge opp lampen jeg har her nå! Men du skal vite jeg setter STOR pris på at du gjorde det!

Da håper jeg dere alle skjønne lesere, tykke og smale, høye og lave, lyse eller mørke, gamle eller unge, gutter eller jenter nyter lørdagskvelden til det fulle. Jeg setter stor pris på at dere titter innom bloggen min uansett størelse, alder elle kjønn.

Njuta på bara! Knus från malla!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments