God søndag lesere!

Og for ett fantastisk vårvær vi har. Er fortsatt ganske skarpt i lufta, men så deilig å se solen og energien komme litt tilbake. Og nå er det jo snart påske, og da er det ikke lenge til sommeren. Jeg digger påsken. Da kan vi bare roe ned og kose oss igjen. Kosegris som jeg er.

Igår hadde vi noen gode venner på besøk. Vi skulle egentlig innvitert de på kalkun i jula, men siden jeg ble syk. Så ble det en liten påskekalkun på de nå istede. Og kalkun smaker digg uansett når på året det er synes nå jeg. Bordet var overhode ikke planlagt. Og bare smelt sammen i siste sekund egentlig. Men det ble helt brukbart. Eller det får hel kanskje nesten dere bedømme...!

Gubbeskrellet har jo jammen i meg klart å snike seg med i bakgrunnen på noen bilder her han også. I de små pakkene ligger påskeegg med godis til barna. Vel, jeg kunne nok gjort mye mer ut av det bordet, men man tager hva man haver.

Må foresten vise dere den fineste nye puta som akuratt har ankommet butikken. Og de kommer ut på www.millemoishop.no til uka. Men vi har ikke så mange igjen av de. Da vi har masse bestillinger på denne til andre forhandlere av mille moi.

Er så utrolig delikat synes jeg. Med de tykke stripene på hver side. Og den beige fargen på den er bare så utrolig vakker. Litt sånn gråbeige. Og som den grå musa jeg er så liker jeg best de beige og linfargene som er kalde og mot det grå.

Denne puten kommer i sort og hvit også er og råååååtøff. Spørs om ikke den også finner veien hjem til meg.

Nei, nå var det kvelden igjen a gitt. Denne dagen fløy jo forbi på null komma svisj. Blitt robba fra ei hel time og det merkes godt. Men at kvelden blir lengere lys er jo bare utrolig deilig.

Nyt de aller siste restene av helgen. Plutselig er det heldigvis helg igjen.

Knus malla

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments