Denna söndag spenderades inte som jag brukar spendera en söndag utan idag hade vi kalas för mor min. Jag brukar spendera min söndag i pyjamas och glasögon men idag blev de klänning, smink och sedan ett firande för min mor. Vi åt jättegod mat, god efterrätt och sen ett jättebra sällskap. De var längesen vi alla var samlade så de var otroligt mysigt att träffa alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en ny dag fast på samma ställe. Jag har varit här på Skånes dansteater i ungefär 1 och en halv månad och jag börjar verkligen känna tillhörighet. Det är otroligt spännande att få arbeta med dansarna och få båda vara med och även bidra till denna koreografiska process. Något som är lite annorlunda än vad jag är van vid är att vi jobbar med tre musiker och musikerna och koreografen skapar allt tillsammans. Så musiken och koreografin är väldigt sammansvetsad. Idag är det torsdag och jag har snart gjort mitt cardiopass i 2 veckor jag känner att de blir lättare och lättare att springa dessa 20 minuter. För att de inte ska bli allt för enformigt ska jag försöka ändra lite i passet så man får lite variation.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för det är min mors födelsedag HURRA HURRA HURRA! Idag blev min kära mor ett år äldre och det firades med god mat på Gustav Adolf Café. Jag hade även gjort en överraskning till henne då två av hennes vänner var på restaurangen och skulle äta med oss. Alltid roligt att överraska någon och min mor blev väldigt glad och då har man ju lyckats!

Likes

Comments

Då var de en ny vecka och nya tag. Måndagen började bra och motivationen hölls sig på topp. Det blev ett cardiopass på 20 minuter idag med. Målet är då att göra detta pass varje vardag fram till studenten, vi får ju se hur de går! Passet går alltså ut på att jag ska springa på crosstrainern i 20 min och under detta pass ska jag alternera hastighet och styrka.
Jag gör det i intervaller och de brukar se ur såhär: 2 min uppvägning i skön takt, sen 3 minuter med ökad puls på lågt mottryck, sedan 2 min trampning lagom mottryck, sedan 5 minuter med ganska högt mottryck och ökad puls, 2 min trampning, 5 min med ganska högt mottryck och ökad puls, tillsist 1 min nedvarvning. Mitt mål är att förbättra konditionen och även minska fett från kroppen. Har även gjort lite koständringar men de kan tar jag en annan dag. Har ni några frågor är de bara att ställa dem!

Likes

Comments

Då var det söndag igen och idag gjorde jag pannkaksbrunch till mig och mamma. Det blev amerikanska pannkakor som var fluffiga och otroligt goda. Tipset är att använda fil istället för mjölk! Nu blir det en dag med städning och vila för att bli redo för en ny vecka.

Likes

Comments

Då var det lördag och denna afton blev de mat på operan och sedan föreställning. Vi såg föreställningen Pippin och de var en show med mycket glitter och paljetter. Den var inte hundra mitt kopp te men alltid roligt att se musikaler. Och sen såklart att träffa min familj är underbart!

Likes

Comments

Då var det lördagmorgon och jag sitter i min säng och äter tortellinin med pesto och solen skiner utanför fönstret. Igår var en bra fredag med kalkonmiddag och sedan utgång med mina fina vänner. En bra fredag alltså!

Likes

Comments

Nya hattar blev det i London och utöver kepsen köpte jag även en grå basker och ska säga er att jag är otroligt nöjd med båda köpen! Här i Malmö är det ganska kallt men solen Skinner och man känner sig lyckligare. Idag är det fredag och precis som alla andra veckor såg denna ut med dans, rep, vänner och umgås med min familj. Skillnaden med denna veckan är att jag har börjat ett cardioprogram. Varje dag springer jag ungefär 20 minuter för att förbättra min kondis. Än så länge har jag gjort det varje dag men detta ska fortsätta i minst 2 månader så det gäller att hålla igång motivationen! Jag önskar er en bra helg och mycket glädje.

Likes

Comments

Då är man på väg hem i sin nya hatt som jag bara älskar. Mina vänner tycker att jag ser ut som en äkta britt och om jag får vara ärlig så tycker jag det med and I love it! Tyvärr lämnar jag mina Stockholmskompisar nu vilket är väldigt tråkigt men är på väg hem till Skåneland och de är alltid underbart. Hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på den nya veckan!

Likes

Comments

Sista dagen här i London spenderades i stan med shopping och en gångrunda runt i London där man aldrig har varit förut. Det har varit en bra dag med nya och fina saker och fint väder här i England. Jag och Alma gick hela tiden så just nu gör fötterna ganska ont men de är det lätt värt för då upptäckter man nya saker och fina hus. Vi hittade även en supermysig resturang där jag äntligen fick pasta!

Likes

Comments