renoveringsdrömmar

Halloj!

Ända sedan jag var liten och för första gången fick reda på vad inredning är, har jag haft en speciell kärlek för den ljusa, minimalistiska inredningsstilen. Vita väggar, vitt trägolv och små, färgstarka detaljer som lyser upp rummet. :)

Jag bor ju fortfarande hemma hos mina föräldrar, men jag har redan sedan länge planerat hur jag vill att mitt framtida hus ska se ut! En av de saker som jag tycker är viktigast är just ett vitt trägolv och stora fönster, för jag känner att det ger ett ljus åt hela rummet som sprider så mycket glädje!! Nu när det börjar bli vår känner jag verkligen en enorm skillnad på mitt humör sedan bara någon månad sedan, och jag kan men 99% säkerhet säga att det beror på ljuset! Men, som en person som går i skolan under dagarna och därför inte alltid hinner spendera så mycket tid utomhus, är miljön inuti huset riktigt viktigt för mig!

Men, det är väll inte någon överraskning att den vanliga studenten som nyss flyttat hemifrån inte har en överfull plånbok med pengar att kasta runt fritt, så därför vill jag komma med ett litet tips! Ifall ni är händiga och intresserade av t.ex inredning eller bygge, så är det ju jätteroligt att inreda och göra om sitt hem själv! En sida som jag faktiskt tycker är riktigt bra och som jag skrivit detta inlägg med är www.verktygshandlarn.se, där ni kan hitta nästan vad som helst till priser som inte känns farliga alls, till och med för lilla Malin som lever på den lilla timlön hon lyckas skrapa ihop på eftermiddagarna efter skolan. :)

Gillar

Kommentarer