Expect nothing, appreciate everything.

Extraordinärt Och Helt Underbart ★

WOW

Nyss utkommen ur en lång dusch, hårinpackning, skrubbning, nyrakade ben och helt insmord i babyolja. Ska det va så ska det vara ordentligt. Här sitter jag i sängen i mitt stora, kala, tomma rum med två ljusstakar i fönstren och en flyttlåda bredvid mig, punkt. Ljuvlig nostalgisk Disney musik i högtalarna och här sitter jag och reflekterar över dessa senaste dagarna som bara flugit förbi. Kroppen och huvudet är fullt med blandade känslor av förhoppning, enorm glädje, helt lyrisk och full av energi men detta kombineras med en form av rädsla men allt detta med en enorm lättnad. ♡

Att dagen med stort D, inträffar imorgon är helt sinnes. Svårt och förklara men samtidigt som att tiden gått så sjukt fort har den gått i snigelfart, men de senaste dagarna har bara sagt "swish". Och nu är jag här, sista kvällen i mitt hus, i mitt rum som jag bott i de senaste 10 åren. Massa minnen har skapats här, både roliga och tråkiga, vissa tar man med sig andra lämnar man här bakom en stängd dörr. Att få skapa något som är sitt eget, göra det till sitt eget hem. Göra vad f*ck man vill utan att någon ska tycka och tänka, Oh gosh detta ska bli så fantastiskt. Jag är det sista barnet till att flytta hemifrån, vilket verkligen får en och inse saker och ting, men framförallt att tiden är inne och det känns helt rätt. Man förstår verkligen vikten i att ta vara på nuet då man inte vet vad som händer. Jag kommer verkligen till insikt att familj och vänner är allt och tid är exklusivt och ingenting som man får tillbaka. Ibland önskar man att man kan spola tillbaka tiden och göra saker annorlunda och uppleva saker igen. Men jag är oerhört glad över min uppväxt och alla berg jag fått klättra över och alla dalar jag fått dra mig upp ur. Mina föräldrar och min bror är en stora förebilder för mig som under min uppväxt satt avtryck på mig.

Livet är inte lätt, men livet är helt underbart, bara en sån sak att man fått chansen att leva som frisk. Det gäller och uppskatta det man har och inte ta något för givet. Jag är glad såhär i efterhand på att ha en del i bagaget sedan sin barndom, eftersom det har fått mig och inse ett och annat och framförallt att det har definitivt format mig till den jag är idag. Tack alla efterblivna jävlar som behandlat en som skit och stampat på en, ni har fått mig att bli en stark individ och är den jag är idag. T A C K.

Todays 

Dagen har bestått av massa packning, men först av allt börja min dag sådär... Haha. okej såhär var det, Idag hade jag sovmorgon därmed ingen tid att passa på förmiddagen Så idag bestämde jag mig att jag inte skulle sätta något alarm och sova tills jag vaknar av mig själv. Men 07.20 vaknar jag av att mitt alarm ringer FM. haha alltså jag orkar inte, jag har alltså lyckats glömma stänga av mitt larm som är satt på " ring varje dag". Och detta glömmer jag ALDRIG...

haha men men.. Istället för och reta mig på det (trots att det sög.. haha) så tog jag tag i dagen och sprang ner och gjorde en stor kopp kaffe och mös med mamma framför nyhetsmorgon. Efter detta slängde jag på mig träningskläder och cykla iväg till gymmet. Vilket dessutom var min sista visit på #nordicwellness i Höganäs som "hemma klubb". Mot nya äventyr! blev ett hyfsat pass, men klart godkänd kontakt. #legday. mer om detta i ett annat inlägg.

Har varit oerhört mysigt och uppskattade timmar spenderade med världens bästa mamma. Som slitit med mig och packat ner det sista och skruvat isär alla möbler. Rensat i minnen och skrattat och kramats, och sjungit och fjantat oss såklart (som vanligt) men framförallt haft det jävligt nice. Släpet är nu smockat med massa trevligheter och redo för att parkeras utanför min nya adress imorgon. Där vi ska svettas som grisar familjen och några goa vänner. Ni är bäst.

Nu ska jag slänga igång ett avsnitt på Netflix och sedan försöka sova.

Allt gott.

Kram, a l i n

#naturelover
Koh Lanta 201703

Gillar

Kommentarer

TrixochfixbySofie
TrixochfixbySofie,
Lycka till imorgon 😍😘
nouw.com/trixochfixbysofie
Malinimariaa
Malinimariaa,
åh Tack fina Sofie! Ha en fantastisk helg ♡
nouw.com/malinimariaa