Expect nothing, appreciate everything.

Åttondenovembertvåtusenarton

En riktig höstdag ute idag. Det blev en liten promenix efter gymmet, podd i öronen och njöt av att den friska kyliga höstluften fyllde mina lungor. Livet är rätt bra om jag får säga det själv, förutom min kropp som arbetar emot mig en jävla massa för tillfället. Avnjuter nu en kopp kaffe och filosoferar över dagen so far och vad jag mer vill hitta på idag. Sprallig men trött haha dålig kombo.

Gym

Programmet idag bestod av en jävla massa benböj med barebell, 8-12 reps och 10-15 set eller något. Den avslutande vikten idag blev 70kg, då var min rygg rätt trött. Kanske får börja prova med mitt lyftbälte, men känns fan inte bra det haha. Kanske en vanesak och underlättar kanske när man inte har någon som passar när man maxar så småningom ifall kroppen min vill samarbeta.

Efter dessa hundratals böj, blev det raka marklyft. med barbell: 50kg och sumoböj med dumbbell á 35 kg & 30 kg. Blev en liten cirkelträning, körde ungefär 5 set. Sen var ben & rygg rätt slut. Avslutade med 20 minuter på cykeln, innan jag hoppa in i duschen och sen kopplade av i bastun. JARÅ.

Frulle & Mellis

Morgongröten: 322kcal & 14g protein. 1 ägg, havregryn, vatten, hallon, kokosflakes, liten skvätt sirap.
Mellis/Lunch: 970kcal & 41g protein. 3 ägg, liten skvätt grädde, 1/2 pkt bacon, fröknäcke, avokado, ost.

Gillar

Kommentarer