Hitta ny hobby? So Hvar So Good.

Hallå igen. Nu vare ett tag sedan, igen. Men va gör de, ja e ju här nu ellerhur? Kom hem från vår superhärliga kroatien resa i måndags. Efter ett 2h försenat flyg var vi hemma vid 01 tiden. Men men, kom hem safe and sound. Resan var underbar i varje fall, mycket kul har vi haft. Solat mycket, men har man blivit brun? Nej.
Fick en liten epiphany Idaho, eller rättare sagt min pojkvän fick den åt mig. Jag har ingen riktig hobby. Alltså jag har ingen hobby som jag kan hålla på med on a day to day basis. Visst jag tycker kläder är kul men jag kan ju inte handla kläder varje dag, blir lite dyrt. Så ja Vne riktigt, har tråkigt i stort sätt varje dag som jag spenderar hemma.
Gjorde där emot lite shopping igår och idag. Igår köpte jag ett par urläckra sommar sandaler kan man säga och en klänning i världens bästa butik @ombonatsigtuna på IG. Tycker jag absolut att ni ska ta och kolla in. Idag köpte jag även en ring där efter att jag var och fikade med min älskade pojkvän. Bild på både skor, klänning och ring finns på min IG story. Här kommer iaf lite bilder från Kroatien<3

Gillar

Kommentarer