Header

Vinterkänslorrrrr❄️❄️❄️❄️

Nu är vi tillbaks i skolan och började morgonen med en morgonkaffe, såklart. Vi går sent idag och har även bild vilket är skoj. Sedan ska jag och Ljungen dra till gymmet och KÖTTA!
☕️☕️☕️

Det är för övrigt extremt skönt att vara tillbaks i rutiner och vara hemma då man kan träffa sina vänner, som jag saknat så jäääääkla mycket! Det blev verkligen kramkalas nu😜😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skola, snökaos och ännu tidigare mornar. Kan det bli bättre? Eh aa

Likes

Comments

Nu är vi på hemväg ifrån Österrike. Det har varit en as nice vecka med massa snö. Tyvärr har jag ont i knäna så fick vila en del den sista dagen men det var ändå sämst väder då. Annars hade vi två helt perfekta skiddagar med grym sikt i backen! ÄLSKAR! Men nu ska jag hem. Jag har massa plugg också, tror helt seriöst att jag går i den skolan med mest plugg av alla. No joke! Men men det är bara att bita ihop, det lönar sig sen! Men ska bli kul att få träffa alla vänner också och sova i sin egen säng! Alltid lika skönt!

Likes

Comments

Lite family love

Snabb Lunch då vi inte hann äta i backen. Lite senare gick vi förbi lite butiker här i byn och fick bland annat med mig en Tisha ifrån MARGITTES, vilket är ett märke jag aldrig sett förut. Sedan kollade jag in ett par mjukisar som dessvärre inte fanns i rätt storlek vilket sög.

To be honest, om ni har möjligheten måste ni kolla in ... skidkläder! Så jäkla balla och massa härliga kombinationer av tryck osv och plagg i härliga färger och grym design, men samtidigt väldigt enkla plagg! Dröm!

Likes

Comments

Vit som snö

Puderglädje!

💋💋💋

Lite härligheter och bra väder! Njuter!
Nu blir det gymmet gymmet gymmet! Får aldrig nog!

Likes

Comments

Uppe på glaciären! Så jäkla fin utsikt och vi blev även riktigt sugna på att köra puder och off-pist när vi såg folk som hajkat upp för att sedan köra ner! Så härligt!

Swizzz

Efter dagen tog jag en tur till gymmet för lite träning. Körde ett ganska hårt pass med kondition och bålstyrka! 💪

Likes

Comments

Me and Mami! Backarna är jättefina men tyvärr var det lite dimmigt i backen. Men imorgon skall de blir soligt och tar defentitivt med mig mins glajjor i backen!☀️☀️

Vi åkte till Ice W resturangen och åt Lunch, supergott och jättefint! Det är även där de har spelar in en av James Bond filmerna då det var en typ av bostad. Så hela huset/resturangen var as fräck!

Coffeeeee addict!

Likes

Comments

Så jäkla skönt med lov, även om jag har lite plugga att göra. Men det blir ett senare problem för nu drar jag till Österrike!⛷🛷

Likes

Comments

Igår blev det plugg hela dagen, matte och massa annat.
Och jag gjorde seriöst den godaste islatten, så enkelt med Nespresso också. Det va ba att kyla mjölken och ha i is och sen hälla över en shot kyld espresso! Mums!

Nu ska jag tillbaks till skolan då jag blivit frisk (typ) och var ju borta 4 dagar förra veckan så hoppas jag inte missade allt för mycket.

Likes

Comments

Ehm foodporn från helgen!

Jag är alltså påväg hem ifrån skolan eftersom jag blivit sjuk! Men kan väl inte annat än blamea mig själv. Jag sover extremt lite på nätterna för jag sitter yppa och pluggar. Häromdagen satt jag till halv 3 med min historieupgift! Sedan tror jag att jag blev lite kall i lördags också. Nu får jag åka hem och plugga och kolla spanska serier vilket jag måste börja göra så jag måste bli bättre på höra delen.

Men för övrigt längtar jag till fredag då jag ska fika med 2 vänner jag inte träffat på såååå länge! Vilket är knepigt eftersom en av de går i min skola men jag träffade faktiskt Elin på en fest i lördags och vi båda började gråta när vi såg varandra! Så fint! Sen får jag se om jag kan träna på fredag också, men det ska nog gå bra.

Btw har jag brist på bilder för jag har seriöst bara pluggat på den senaste tiden vilket gör att jag inte bloggat! Tro mig när jag säger att tvåan är det värsta året! Vi har mer saker än vad man egentligen får ha och lärarna sätter in saker hela tiden utan att man ens hinner få respons på det gamla! Blir så irriterad!

Likes

Comments

Title