Allt kan tyvärr inte vara på topp jämt. Trots att jag mår bättre än någonsin så får jag motgångar. Ibland känns det fortfarande som att jag ligger på botten och aldrig kommer kunna ta mig upp. Jag vet vad jag borde göra, jag vet vad jag måste göra, men jag kan inte. Jag bara ligger kvar och tycker synd om mig själv.
Så ofta frågar jag mig själv hur jag kan låta det bli så. Hur kan jag låta allt jag byggt upp bara falla under mig? Hur kan jag bara släppa allt utan att försöka rädda sitationen? Varför ger jag upp hela tiden?
Men jag har ingen aning.
Varje dag kämpar jag emot detta. Jag jobbar så mycket med att bygga upp mig själv. Men det känns alltid som att jag tar ett steg fram och två steg tillbaka. Varje gång jag lyckas ta mig framåt så händer något dåligt och en del av mig ger upp. Den delen av mig, den som hela tiden ger upp, den ska bort. För jag vägrar att ge upp. Jag ska bli framgångsrik. Jag ska nå mina mål i livet.
Folk behöver inte tro mig. Tror ni inte att jag kommer klara detta, så gör inte det då. Det är ert val om ni vill stötta mig eller inte. För i vilket fall ska jag ta mig till toppen. Jag ska nå dit där jag mår bra, där jag kan slappna av och vara stolt över mig själv. Såklart jag önskar att mina vänner och min familj kan se detta på samma vis som jag gör. Men om ni inte gör det, så får jag visa er. För jag kan och jag ska lyckas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nu bott här i Stockholm i 5 månader. Det har gått såå snabbt!
Innan jag flyttade så var jag så rädd. Rädd för att lämna familjen, vännerna och tryggheten i Övik. Det kändes som ett så stort steg att flytta så långt, 50 mil ifrån alla.
Men trots allt så har jag klarat det. ibland har det varit jobbigt, men jag har aldrig tvivlat på om jag gjorde rätt beslut. Enda sedan dagen jag flyttade har jag känt mig som hemma här!

Jag mår nu bättre än någonsin och jag är bara så stolt över mig själv som vågade flytta trots mitt mående. Jag har ett jobb som jag älskar, jag har världens bästa vänner och bor i min favoritstad. Vad mer kan man begära?

Likes

Comments

I förrgår kväll åkte jag ner till Stockholm igen efter 10 dagar i Övik. Tog med mig syrran också, så gårddagen spenderades i Mall Of Scandinavia och sedan på Gröna Lund.
Inte varit på grönan på flera år, och det var nästan inga köer alls, så det blev att åka väldigt mycket!
Vi var kvar tills det stängde och åkte sedan Djurgårdsfärjan, gick en promenad och åkte hem.
Så det blev en mysig kväll!
Idag så klev vi upp ganska tidigt och jag har spenderat förmiddagen med att jobba. Nu är vi påväg till Friends Arena, för vi ska se Beyoncé ikväll!!!!

Likes

Comments

Idag har varit en sån dag då jag inte ens orkat kliva upp. Har bara legat i sängen och sett på Orange is the new black och jobbat. Hur najs är inte mitt jobb då jag kan se på serier samtidigt som jag jobbar?? Bästa verkligen!
Nyss kom mamma och pappa förbi en sväng och fyllde på mitt kylskåp lite innan dom åkte vidare mot västkusten! Så nu ska jag få äta pastasallad och grillspett till middag!! Är ju van att endast äta pasta och mackor så detta blir gott!
Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kommer nog jobba hela kvällen, men det gör mig ingenting faktiskt! Mamma och pappa kom ju med chips och pepsi också, så blir nog en mysig kväll ändå!

Likes

Comments

Att blogga dagligen verkar inte riktigt vara något för mig haha! Glömde helt bort bloggen i över en månad, men än ger jag inte upp!
I alla fall så måste jag tipsa om den bästa hudprodukten jag någonsin använt. En mudmask! Den har verkligen räddat min hy. Har alltid haft problem med acne och finnar, och bara allmänt haft en problemhy. Den är både väldigt torr och fet och har därför aldrig lyckats hitta något som funkar bra för mig. Men denna!! Helt otrolig. Den har inte bara tagit bort alla mina finnar, utan även fått min hy att bli mer jämn och fått mina ärr att blekna!

Vill du veta mer om denna drömmiga mudmask, så skicka iväg ett meddelande på facebook eller mejla malinhggstrm@hotmail.com 🌸

Likes

Comments

I helgen var jag som sagt på Brännbollsyran. Hade verkligen så sjukt roligt! Va så kul att träffa vänner här uppifrån och få höra lite norrländska igen! Det va dock otroligt mycket folk vilket gjorde att det va omöjligt att hitta åt människor man letade men vi höll ihop hyfsat bra i alla fall!
Önskar verkligen det va yran fler gånger om året. Det är så roligt när man är i en liten stad och detta verkligen är det största som händer på hela året. Vart man än går så är det fest, stämningen var på topp överallt! Denna helgen va verkligen det jag behövde innan jag åker hem till Stockholm igen och satsar 100% på jobbet!

Likes

Comments

Idag har jag haft fullt upp med jobbet! Haft möten hela dagen, men det har faktiskt bara varit kul! Hoppas så mycket att jag hinner nå mitt mål denna månad!
Ätit mycket har jag också gjort idag. Tacos var verkligen sjukt efterlängtat, inte ätit det på över två månader! Sedan har jag mest bara suttit och funderat över vad man ska packa inför yran. Borde antagligen sätta igång och packa snart eftersom jag åker redan imorgon förmiddag, men nu ska jag snart ha möte igen och sedan ska jag gå till farfar en sväng. Så packa lär jag inte göra förrän imorgon! Hahaaaa

Likes

Comments

Så nu sitter jag här med en ny blogg. Kändes som en bra idé igen, sen får vi väl se hur länge jag tycker det.

Just nu sitter jag i alla fall i soffan i vardagsrummet hemma i Övik. Ska vara i norrland i en vecka nu i samband med brännbollsyran. Ska bli så himla roligt att träffa alla igen, då det var över 2 månader sen sist. Men det bästa med att vara hemma är ändå maten, lever tyvärr endast på pasta och mackor i Stockholm haha!
Annars idag så har jag bara sovit, haft lite möten och nu ska jag ta en dusch och fixa mig innan det blir middag med hela familjen. Ska äntligen få äta grillat!!

​Här är några bilder från de två senaste dagarna med Rebecka!

Likes

Comments