Jag ligger i sängen och är sjuk. Ringde och sjukskrev mig från jobbet på onsdagen då jag kände att jag inte kan gå och jobba med feber och smitta ner alla gamlingar på jobbet.
Igår hade jag lite mer ork än vad jag har idag, så jag bakade blåbärs och jordgubbspaj som var väldigt god och den blev fort uppäten vilket är ett gott tecken på att den var god i denna familj när vi vanligtvis inte äter sånt.
Idag har jag varit i skolan och skrivit mitt prov vilket jag tror gick bra (det kändes bra iallafall) jag får reda på hur det gick imorgon av min lärare och jag hoppas verkligen inte att jag måste göra omprov igen. När jag kom hem har jag bara legat i sängen och försökt vila. Men jag är van att vara igång och då när man måste vila är det som att det kryper i kroppen. Jag har så otroligt ont i kroppen och i huvudet så idag blir det en tidig kväll.


Jag har även kollat på en ny bil, vilket kanske blir att byta då jag har funderat på det ett bra tag nu. Men jag måste bara spara ihop 45tusenkroner i handpenning innan jag kan köpa bilen..

Nu ska jag fortsätta kolla youtube och vila lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag är jag ledig från jobbet. Vaknade vid 9 tiden och har sen dess varit ute med hundarna och ätit frukost och sen tog mina krafter slut så har legat i sängen i några timmar. Jag tog mig i kragen och ställde mig i duschen i hopp om att jag skulle ''mår'' lite bättre men inte gör jag det och nu ska jag bara ta det lugnt och försöka få lite krafter till att göra någonting. Jag måste plugga för jag ska till skolan på Torsdag och göra ett prov och jag är alltid ute i sista stund med pluggandet och tror alltid att det ska gå bra på proven vilket det inte gör då jag har omprov igen.. 

Jag kanske inte är den smartaste personen i alla lägen men jag har jobbat hela helgen och även igår men förkylning i kroppen och idag provade jag febern och jag har 38,4 grader i feber, vilket inte är konstigt då min kropp måste få vila också men jag har alltid så mycket saker att planera och läger som måste planeras för ungdomarna. Men nu har jag en chans att ''få vila lite''

 

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. 

Likes

Comments

Istället för att ha nyårslöften som man ändå aldrig lyckas hålla, så har jag skrivit upp några mål för 2018. Mål som jag kanske inte klarar 2018, men det är ändå saker som är mina mål. Här nedanför kommer ni få ta del av mina mål för 2018

Du kan också skriva upp mål istället för nyårslöften.


Vara med aktiv på bloggen/Youtube

Träffa mina kusiner oftare

Träffa min mormor och morfar oftare

Resa till Jönköping

Bilsemester i Sverige

Åka på Kryssning

Resa utomlands

Klara mina studier

Komma in på Universitetet

Ta hand om min kropp

Inte slösa pengar i onödan

Hitta på roliga saker med mina vänner

Besöka Ullared

Köpa ny bil


Likes

Comments

Jag måste tipsa er läsare om en väldigt bra hårinpackning till håret.
Denna hårinpackning har jag använd väldigt länge och mitt hår känns så lent och härligt efter bara några gångers användning. Jag tror aldrig att mitt hår har varit så här bra som det är nu.
Förr hade jag väldigt problem med att mitt hår alltid var trassligt och såg väldigt fett ut efter 1-2 dagar. Men efter jag har börjar använde denna produkt så behöver jag inte stå flera timmar och borsta håret och jag behöver inte tvätta håret varje dag.


Så detta är verkligen ett tips för er som vill ha ett bra hår!

På lycko.se kostar denna produkt 289kr.

Likes

Comments

Jag har inte mått bra sen Maj förra året. Mycket hände på ett jobb som jag jobbade på där jag blev utsatt för sexuella trakasserier av två stycken icke svenska killar. Min dåvarande chef gjorde ingenting och chefen sa även att jag inte fick berätta detta för någon annan. Detta ledde till att jag slutade äta, slutade sova och började allmänt må konstigt. Jag fick gå på en massa möten som egentligen inte gav så mycket. Jag fick även träffa en psykolog med hon fokuserade bara på att jag skulle äta och inte alls på det som hände på jobbet, psykologen liksom ''tystade'' ner det. Dom två killarna tog även reda på var jag bodde (då när jag hade min lägenhet) Mina dåvarande kollegor såg att jag inte mådde bra och frågade vad som hade hänt. Då när mina kollegor frågade hur jag mådde så sa jag vad jag råkade ut för på jobbet och sa även vad chefen hade sagt (att jag inte fick berätta för någon annan om denna händelse, liksom för att tysta ner det) mina kollegor blev såklart chockade och efter mycket om och men så fick även skyddsombudet reda på detta och det var då alla möten drog igång.

Min mamma började se att jag inte mådde bra (jag sa ingenting i början till min mamma) och hon frågade mig när jag hade ätit mat senast och jag svarade mamma då att ''det kommer jag inte ihåg''. Mamma sa att jag skulle åka hem till dom och äta mat vilket jag gjorde den dagen men jag åt som en myra och sedan så började jag sova mer och mer hemma hos mina föräldrar men ändå betala hyra för lägenheten jag inte längre ''bodde'' i. Vi pratade mer och mer om att jag skulle flytta hem. Vilket jag senare under året gjorde. När jag väl återvände till lägenheten efter ca. 3 månader borta fick jag en klump i magen och började redan då i augusti packa ihop saker i flyttkartonger och sälja iväg en väldigt massa saker och i slutet på september/början på oktober var alla mina saker från lägenheten borta och jag bodde permanent hemma hos mina föräldrar igen. 


Jag mår fortfarande inte bra än i dag nästan 1år senare. Jag känner inte av att jag är hungrig men mina föräldrar ser till att jag äter mat. Jag har väldigt problem med sömnen och jag är nära till tårar varje dag. Jag har även väldigt problem med min mage då jag äter så måste jag på toaletten några minuter senare för då kommer allt ut (den normala vägen, Alltså att maten bara rinner rakt igenom) Och min ork är helt borta, jag sover väldigt mycket i perioder och vissa perioder sover jag knappt någonting alls. 
Jag ser killarna varje dag på jobbet fast jag har bytt område. Jag blir påmind varje dag av det jag har blivit utsatt för och jag klarar inte av att vara själv i samma lokal samtidigt som killarna utan jag måste alltid ha med mig någon för att jag ska kunna ens gå förbi dom. 

Likes

Comments

Jag har varit frånvarande ett bra tag från bloggen nu. Men det har hänt mycket. Jag har bland annat flyttat från min lägenhet hem till mina föräldrar igen (ni som följer min youtube kanal vet varför jag valde att flytta till föräldrarna igen) Jag pluggar upp mina betyg och reser mycket. Kom just hem från ett läger som vi har planerat ett tag och snart är det dags för läger nr2 och då blir det också mycket planering och möten med andra. Jobbar som bara den.


Just nu ligger jag i sängen och ser lite på youtube och har för en stund sen ätit frukost. Idag ska jag åka till farmor och äta middag och sedan kanske umgås med någon vän. Jag måste också fortsätta att plugga. Så det är lite vad jag kommer att göra nu denna söndag.


har även gjort egna gelé naglar, supernöjd över dom. 

Likes

Comments

Jag är hemma i byn nu. Igår började jag min semester och har tre veckor av ledighet, skoj och ''jobb'' och såklart träffa vänner och släkt.

Idag var jag i Haparanda med min kusin. Vi var på bland annat inne på IKEA och Candy world. Åt lunch på en restaurang och hade trevligt.

Nu ska jag gå och natta mina kusiner. 

Likes

Comments

I onsdags gick min vän balen. Det var mycket förberedande inför kvällen. Jag gjorde hennes naglar, smink och håret.
Dom var så fina när dom kom gåendes på röda mattan.

Likes

Comments

​Nu sitter min tredje tatuering på kroppen. 

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Skellefteå där jag ska vara med på styrelse möte både idag och imorgon.
Jag har tillbringat två dagar i Älvsbyn med lite shopping och umgåtts med mormor och morfar. Imorgon efter mötet så åker jag tillbaka till Kiruna.

På måndag ska jag få vara hemma från jobbet pga. att det är kaos på jobbet och just av det så har mitt psyke blivit förstört. Jag sover jättedåligt, ca 5 timmar/natt, äter inte mat längre och är allmänt trött och sliten.
Och jag hoppas att jag snart får börja må bra igen.

Likes

Comments

Instagram@malinhaapaniemi