Grattis på er alla kvinnor där ute! Eller? Nja.. Det känns väl kanske lite märkligt med en dag om året såhär. Precis som vi var ett gäng semlor som skall firas. Alla dagar borde vara kvinnodagar!

Idag har en utav mina äldsta vänner vart här på lunch och bebismys! Vincent har kommit in i någon period där det nästan bara passar att mamma och pappa håller honom. Han sitter gärna i våra knän eller i babysitter och kollar på andra men inte i deras famn. FÖRUTOM idag! Han var så nöjd i Angelicas famn, härligt att se. Jag har sagt det innan, hon är the babywhisper!

Till lunch blev det lite rostbiff med potatissallad och en grönsallad med granatäpple, enkelt och gott!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att hitta en dyr vacker bröllopsklänning är ingen konst! Det är bara att surfa in på vilken sida som helst, så hittar du en uppsjö!

Att däremot hitta en fin bröllopsklänning till budget-pris? Helt klart svårare. Men visste ni att Zalando och ASOS har börjat ta in bröllopsklänningar? Om ni skall gifta er och kikar efter klänningar får ni inte missa detta!

Alla dessa kommer från Zalando, ingen kostar över 5000. Vem kunde tro det?

Likes

Comments

Dagens frukost fick bli en enklare variant, men god!
Vill du få frukosten att kännas lite lyxigare, häll upp juicen i ditt champagneglas. Det får en stressig mammafrukost att se ut som vilken hotellfrukost som helst! 😏

Min och Vincets frukost, vem tror ni är vems? 😅

En glad liten kille i sin fina Batman-pyjamas. Denna fick han utav sin fina gudmor, inköpt under sommaren men funkar fortfarande. Är era bebisar också varma?


Kram

Likes

Comments

Hej på er!

Nu sitter jag här och försöker skriva ett första inlägg för denna blogg. Det har väl gått ex antal minuter, och det har inte varit många knapptryck från min sida. Förutom nu då, när jag bestämde mig för att skriva om att det är svårt att skriva. Ni förstår ironin.

Det vore väl egentligen på plats att berätta lite om mig själv. Mitt namn är Malin Green, jag är en helt ordinary girl i en helt ordinary world, som fick lust att starta en blogg. Fast helt ordinary är jag inte. Jag har precis blivit mamma till min lilla Vincent. För att vara exakt var det 3 månader och 19 dagar sen jag blev mamma. Jag skrev med dagarna för att det är sånt vi nyblivna mammor gör, räknar dagar!

Jag bor tillsammans med Vincents pappa, min framtida man. Där har vi punkt nummer 2 som gör mig lite mindre ordinary. Vi skall gifta oss detta året i Juni. Så ni förstår att jag har fullt upp. Mitt bland bajsblöjsbyten postas det bröllopsinbjudningar och testas bröllopsklänningar. Så det är helt enkelt det denna bloggen kommer att handla om. Det och lite annat. Typ hur man tar sig tillbaka fysiskt från en graviditet och förlossning, och såklart lite inredning.


Vill ni hänga med? Det vore så roligt!


Kram

Likes

Comments