Header

Denna video är så viktig. Ta 33 minuter av er tid och kolla på den här videon. Jag kollar flera timmar per dag på olika YouTube videos, bland annat på Jocke och Jonna. De berättar att de får så mycket hat så att dem har funderat på att sluta lägga upp videos för dem får så mycket negativ feedback. Dela gärna videon så fler kan se den. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag och pappa spontant till Elgiganten och köpte mig en ny telefon! Han är så fantastiskt snäll. Så det blev en iPhone 6s i Rosa, och denna är så fiiin!! Är så nöjd och det skönaste är ett nytt batteri. 
För övrigt så blir det superskönt med fredag imorgon. 

Likes

Comments

Detta är mina favoritdofter, Scandalous från Victoria Secret's och Gold Couture från Viva la juicy. Båda är fruktiga och söta. Håller länge gör dom också, 10/10!

Likes

Comments

Var iväg på lite mellandagsrea-shopping i torsdag på Täby Centrum. Dock var det bara tröjan som det var rea på. Bodde hemma hos mina kusiner mellan onsdagen och fredag. Var hur mysigt som helst!! Hade med mig favvisen så det gjorde det bara mysigare. Köpte en draperad kappa också men den ville inte ge rättvisa på bild så den får ni se en annan gång!

The Body Shop har kommit ut med nya dofter och detta är deras body cream i Fijian Water Lotus och den luktar sååååå fräscht och inte alls starkt som de andra gör tycker jag! Något jag verkligen kan rekommendera er att köpa, finns att köpa i butik för 210:- Billigt!!


Likes

Comments

Har nu i några dagar testat denna fina highlighter palett från märket Sleek. Det är 4 olika skimmer och en av dom är en kräm-highlighter. Resten är då i puderform.

Denna har sååå fina färger och denna paletten är till den personen som gillar en synlig highlighter. Denna palett är väldigt pigmenterad och är väldigt "outstanding".

Den finns och köpa på brallis för 149:-!

Likes

Comments

Fick hem ett paket från apotea i förrgår med denna brun utan solen i. Det är Cocoa Brown i färgen Dark. Kände för att klicka hem någon jag aldrig prövat förut så jag kan recensera denna för er! Den kostar just nu 129:- på apotea och länk finns HÄR.
Brun utan sol applicerar jag alltid med en St Tropez handske som man kan köpa i närmaste Åhlens butik för en femtiolapp. Det är den bästa jag har prövat och jag köper den om och om igen. 

Jag har aldrig hört tala som denna produkt även fast den tydligen är ganska så poplär i Sverige och Norge. Har läst om att denna ska sticka uti brun utan sol branschen och inte ha den där hemska "Brun-utal-sol-doften" som alla BUS-älskare vet vad jag menar. Utan denna ska lukta blommor. 
Första gången jag använde mig av denna produkt fick jag intrycket av att den luktade ganska starkt men inte den typiska BUS-doften. Den torkar ganska snabbt vilket är bra då den inte färgar av sig på kläderna lätt. Men den är ganska svårarbetad. Man måste vara snabb på handen och arbeta in moussen fort. Det jag ser negativt med produkten är att ni ser att den har inte en pump utan ett vanligt mousse munstycke. Så man vet inte hur mycket man ska börja och ta och blir det för mycket så sväller den upp och blir svår att arbeta med. 
Annars ger den bra med färg direkt och det blir en fin gyllene färg efter verkningstiden är slut. 

Priset är suveränt och den får 4/5 poäng! ​​​​​

Likes

Comments

Hej på er och välkommen till min nya blogg!
​I mitt första inlägg vill jag passa på att visa vilka brun utan sol produkter jag använder för tillfället. Jag använder mig av St Moriz mousse i frärgen Dark och St Tropez mousse i färgen Dark. Dessa två kan också anses som väldigt lika då St Moriz är en "dupe" för St Tropez. För St Moriz får du 200ml för 89kr och St Tropez får du 200ml för 429kr.

St Moriz har en silkeslen mousse som gör att appliceringen blir jämnare och går fortare. Färgen syns direkt på huden och är ganska djup, gyllene brun. Jag använder mig av denna 1-2 gånger i veckan med en bus-handske för att hålla färgen och jag älskar denna. Denna fungerar bara så bra för mig och jag köper denna om och om igen! Det negativa med denna brun utan sol är att färgen försvinner ganska mycket när du duschar av verkningsfärgen. Man är inte kvar med mycket färg. Det finns två varianter på denna, en mörk och en ljus. Jag tror absolut om man vill vara en ganska naturligt brun så passar "dark" bäst. Denna för ynka 89kr är bara helt otroligt bra!!

St Tropez är definitivt mer grön i tonen som gör att resultatet blir mer naturligt. När du applicerar denna ser man genast färg och var man har missat. Den torkar fort in i huden och verkningstiden ligger ungefär upp mot 8 timmar. När man sedan duschar av sig efter verkningstiden blir man kvar med en naturlig, fin bränna som håller till ca 5-7 dagar.
Denna brun utan sol är mer dryg än St Moriz. Den ger mer färg som håller längre och pumpen pumpar inte lika mycket i en pump som St Moriz gör. Det enda negativa med denna är doften. Jag tycker brun utan sol doften försvinner efter andra duschen fast man hade velat att det hade funkat med bara en dusch. Andra personer tycker att den här inte luktar ett dugg som vanliga brun utan sol produkter gör. Men alla tycker olika! Denna använder jag oftast på sommaren för en mer naturlig look!
Du får som sagt vad du betalar för! 

Men som alltid är det viktigt med ett bra förarbete innan BUS, peeling och återfuktande bodylotion på torra partier för då blir färgen jämnare.
Kram 

Likes

Comments